LG Optimus L5II a T-Mobile-nál

forrás: Prím Online, 2013. május 16. 09:31

Az Optimus L5II hazai megjelenésével új taggal bővül az LG Optimus L Series II termékcsalád. Az LG prémiumkategóriás telefonjainak formatervével felvértezett Optimus L5II a T-Mobile hálózat üzleteiben érhető el Magyarországon.

Az Optimus L5II a lekerekített kontúroknak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a tenyérbe és az úgynevezett Lézer Technológiának (Laser Cut Contour) köszönhetően a telefon vékonyabbnak látszik, mint amilyen valójában. A készülék csúcsminőségű anyagokból készült, ragyogó hátlapja és az értesítéseket különböző színnel jelző LED-világítás a főgomb körül szintén elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Az intelligens LED-világítás különböző színekkel jelzi a nem fogadott hívásokat, a beérkezett üzeneteket és más eseményeket. Emellett a letisztult felhasználói felület, az élénk kijelző, a hosszú élettartamú akkumulátor és a legújabb Android operációs rendszer, a Jelly Bean (4.1.2) is tovább erősítik a felhasználói élményt.

 

A telefon újdonságai közé tartozik a gyorsgomb, amely lehetővé teszi a különböző funkciók (pl. QuickMemo, kamera, internet vagy bármely más alkalmazás) elérését egyetlen gombnyomással. Ezen innovatív megoldásnak  köszönhetően szükségtelenné válik a hosszadalmas böngészés a menüben. Megfelelő beállítással például elérhető, hogy a gyorsgomb a kamera előnézeti üzemmódjában a fénykép elkészítése után közvetlenül elindítsa  a QuickMemo funkciót, amellyel a képekre azonnal jegyzeteket is készíthetünk.

Az Optimus L Series II termékcsalád esetében az LG még nagyobb hangsúlyt fektetett a biztonságra, így az Optimus L5II rendszerében a Safety Care szolgáltatás is helyet kapott. A Safety Care három hasznos funkciója akkor nyújt segítséget, amikor arra a legnagyobb szükség van: a felhasználó vészhelyzetben riasztást küldhet az előre beállított telefonszámokra, például továbbíthatja a segélyhívásokat és értesítést küldhet a telefon használatának felfüggesztéséről, valamint aktuális tartózkodási helyéről.

A készülék titánezüst és fehér színekben vásárolható meg Magyarországon.

Az L Series II bemutató videóját Chul-bae Lee, a Mobile Communications Design Lab alelnök-igazgatójának tolmácsolásában, a következő linken tekinthető meg: http://goo.gl/RvMcM.

Termékjellemzők:


·    Operációs rendszer: Android Jelly Bean 4.1.2
·    Processzor: 1 GHz-es, egymagos
·    Kijelző: 4 hüvelykes (10,16 cm) WVGA
·    Memória: 4 GB / 512 MB RAM
·    Kamera: 5 megapixeles, LED-vakuval
·    Akkumulátor: 1700 mAh
·    Méret: 117,5 x 62,2 x 9,28 mm