Az eBay kirakatvásárlással újít

Czipperer Dia, 2013. június 7. 14:01

Az e-kereskedelmi óriás eBay ebben a hónapban indítja útjára új szolgáltatását New Yorkban. Kirakaton keresztül lehet vásárolni terméket akkor is, ha a bolt éppen zárva tart.

 

Az eBay új szolgáltatásával a hagyományos boltokat igyekszik megcélozni: olyan szolgáltatást kínál számukra, amellyel akkor is eladhatják termékeiket, ha nincsenek nyitva. A módszer lényege, hogy a kirakatokban érintőképernyőket helyeznek el, így a vásárlók kedvükre válogathatnak a bolt kínálatából. A vásárolt termékeket később házhoz szállítják.

 

Először New Yorkban próbálják ki az újdonságot (június 8-tól július 7-ig), méghozzá a legforgalmasabb területeken, mint például a Lower East Side és a Soho.

 

2011-ben már próbálkozott hasonlóval a vállalat, akkor szintén New Yorkban helyeztek ilyen képernyőket, ám akkor nem lehetett rendelni termékeket. Szerencsére most már ez is lehetővé vált, és a vásárlóknak nem is kell sokat várniuk, a futár egy órán belül házhoz szállítja a rendelést. Fizetni pedig PayPal Here rendszeren keresztül lehet.

 

Forrás. Reuters.com