Két új sportkamera az EVOLVEO-tól

forrás: Prím Online, 2013. június 11. 08:30

Két új sportkamerát dobott piacra az EVOLVEO. A Sportcam X1 és X3 is víz- és ütésálló, így ideális választás a szabadban való használathoz és a sportoláshoz is.

Az EVOLVEO mindkét új sportkamerája IP68-as szabvánnyal rendelkezik, így bizonyítottan víz- és ütésállóak. A kamerák vázának masszív alumínium kialakítása, a vízhatlan borítás és a tömítő gyűrűk megfelelő használata esetén a készülékek akár 10 méteres mélységig is használhatók.



Az EVOLVEO SportCam X1 kamera kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és remek választás azoknak, akiknek egy megbízható, belépő szintű kamerára van szükségük például egy vízparti nyaraláshoz. Az X3 kamera az EVOLVEO márka sportkameráinak csúcsmodellje. Vízhatlan és ütésálló kamera, amely ideális választás a szabadban való használathoz és a sportoláshoz is. Emellett az X3 üvegborítású FishEye lencséje magas fényérzékenységet, és nagy látószöget (170°) biztosít, amely segítségével jó minőségű felvételeket készíthetünk, a képstabilizátor segítségével pedig a felvételek mindig tökéletesen élesek lesznek.

 

Az X1 és X3 kamera is két üzemmódban használható: Full HD 1080p (30 képkocka/másodperc), HD 720p
(60 képkocka/másodperc). Emellett fényképezőgépként is alkalmazható, ekkor 5 megapixeles felvételek készíthetőek vele. A SportCam X1 fényérzékenysége 1300 mV (Lux-sec), míg az X3-é 960 mV (Lux-sec).



A csomagban található rögzítők segítségével a kamerát egyszerűen erősíthetjük fel ruhára, bukósisakra vagy bármilyen sporteszközre. A készülékeket ellátták egy rezgő visszajelző funkcióval is, amellyel könnyedén nyomon követhetjük a készülék állapotát.

A márkáról további információt a http://www.evolveo.eu/hu/foto-video oldalon találhat.