EFOTT – a sportos fesztivál

Czipperer Dia, 2013. június 19. 15:38

Azt hiszem, az EFOTT mottója méltán kibővíthető: „Mozdulj, csak szabadon!”. Úgy tűnik, az idei fesztivál igencsak sportosra ígérkezik, akár 50 féle mozgással edzhetünk a koncertekre.

A hazánkban még újnak számító bossaball mellett számos lehetőség közül választhatunk: letekerhetünk biciklivel Zánkára (útközben meglepetésajándékokkal), de akár aerobikkal, TRX-szel, muay taijal, slackline-nal, vízi aerobikkal is elüthetjük az időt.

 

 

Akinnek van kedve és persze energiára, az EFOTT Kupákra is benevezhet, vagy ha könnyedebb sportra vágyik, csocsózhat, dartsozhat, vagy püfölheti a bokszgépet és sörpongolhat. A balatoni helyszín pedig biztosítja, hogy ne maradjon el a vízi akadályverseny, a wet wars és az óriási hétzáró vízilufi csata sem. És persze sok minden más is vár még a fesztiválozókra – szinte lehetetlenség felsorolni mind az ötven programot.

 

 

 

Aki pedig csak nézőként szeretne részt venni, figyelemmel követheti az országos bajnokságokat, ugyanis idén a MEFOB strandröplabda, strandkézilabda és rögbi döntőit is az EFOTT-on rendezik meg.

 

Az igazi tetőpont pedig szombaton lesz: a Civil Térre látogat többek között Martinek János olimpiai bajnok öttusázó, a londoni olimpiáról ezüstéremmel távozó férfi kajak-négyes tagjai (Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Pauman Dániel és Kulifai Tamás), Kozmann György világ- és Európa-bajnok kenus, Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes és Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, valamint Dombi Rudolf olimpiai aranyérmes kajakozó. És akinek kedve támad, akár együtt spotolhat velük, hiszen „EFOTT – Csak szabadon”…