Megújította mobilinternet-csomagjait az Invitel

forrás: Prím Online, 2013. július 3. 08:58

Aki most rendel új Invilág csomagja vagy meglévő Invitel előfizetése mellé új mobilinternetet, annak most a mobilnetcsomag első két havidíját elengedik.

Hasznos kiegésztője a vezetékes internetnek
Nyáron, amikor sokan vannak ideiglenesen távol az otthonuktól, többet tartózkodnak a szabadban, a mobilinternet jól kiegészíti az otthoni vezetékes internetet. A Control Max csomagokban előfizetéstől függően 2 vagy 4 GB adatforgalom foglalt, 5 illetve 10 Mbit/s maximális letöltési sebességgel. A kisebbik csomag havi díja (24 hónapos hűség vállalása esetén) 1999 Ft/hó, a nagyobb 3900 Ft-ba kerül havonta – ezt a havi díjat engedi el az Invitel most az első két hónapban.

Rugalmas alakíthatóság
Az Invitel vezetékes szolgáltatásainál is nagy hangsúlyt fektet a személyre szabható csomagokra, és ezt lakossági mobilinternet-csomagjainál is megtartotta. Egyrészt a csomagokban foglalt adatforgalom kiegészítő díjért 2 vagy 10 GB-tal megnövelhető. Másrészt az Invitel bevezette az Infinity névre keresztelt kiegészítő csomagot: az 1390 Ft-ért elérhető extrával a belföldi e-mailezés és böngészés nem fogyasztja az alapcsomagba foglalt adatforgalmi kvótát, így akkor is változatlan sebességű internetkapcsolattal lehet internetezni, e-mailezni, ha esetleg a forgalmi kvótát már elértük.

A mobilinternet-csomaghoz választható kiegészítő csomagok 2013. július 15-től érhetőek el.

A mobilinternet-szolgáltatás mobilhálózatát a Telenor biztosítja. A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, 4G/LTE, HSPA technológia esetén: 0,00 Mbit/s.