Balaton Sound: 4G mobilinternet a fesztiválélmények mellé

forrás: Prím Online, 2013. július 8. 16:12

Esténként elektronikus zenével, napközben lounge hangulattal, 4G  mobilinternettel és további pörgős fesztiválélményekkel várja a MasterCard Balaton Sound látogatóit a Telekom.

Idén először azok is fesztiválozhatnak virtuálisan, akik nem jutottak el a Balaton partjára: a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését bárki követheti. A fesztiválon  a Telekom jóvoltából élményekkel is lehet fizetni.

 

Akik Instagram alkalmazással megosztják élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak. Akik különleges, mozgó partyfotókat szeretnének készíteni, azok a "Gif it to me" fotósok segítségével ezt is megtehetik. Továbbá az élményeket, videókat és képeket akár azonnal meg is oszthatják a Zamárdiba érkezők a Telekom villámgyors 4G hálózatának segítségével, akár a Telekom internetkamionjának hűvösében.

 

Akik pedig csak egy kis ejtőzésre vágynak, azok a kempingben a hatalmas, magentába játszó spirál árnyékában pihenhetik ki a Defender DJ aktív közreműködésével átmulatott éjszakákat. A Zamárdiba utazók kényelmét szolgálja a kisbuszos transzfer, amelyet a Telekom biztosít a fesztiválterület és a vasútállomás között. 

 

A többi helyszín mellett a Telekom Terasz színpadán is számos világsztár lép fel, köztük Solomun, a Németországban élő house DJ. A line-up női vonalát a Lengyelországban született és komoly nemzetközi karriert befutó elektronikus zenész Magda és a német származású tINI képviselik. Szintén a Sound vendége lesz a hosszú ideje Berlinben élő és alkotó, brit elektronikus zenész, DJ és producer, Scuba. Zamárdiba érkezik az argentin Hernán Cattáneo, akit az elektronika Maradonájának is emlegetnek.

 

A Telekom Teraszon fényeihez és hangulatához illő, autentikus programmal szerez meglepetést Bruno From Ibiza, valamint Dixon, a berlini elektronikus zenei színtér markáns előadója. Jamie Jones és a zenei gourmand Henrik Schwarz pedig slágeres szettjeivel bizonyára meg fogja táncoltatni a közönséget. Hallhatjuk majd a Berlinben élő svéd Jan Blomqvistet, aki a svéd popzenés stílust és a német főváros minimalszínterének hangzását egyesítette magában, illetve Fairmontot, aki különleges stílusérzékével egyedi hangulatú partizenét kever.