Már csak pár napig lehet jelentkezni a Deloitte Technology Fast 50 versenyére

forrás: Prím Online, 2013. július 10. 08:38

A Deloitte már csak hétfőig, július 15-ig fogadja a jelentkezéseket az idei Technology Fast 50 versenyre, amely ebben az évben is a közép-európai régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsorolja. A megmérettetést 14 éve, megszakítás nélkül minden évben meghirdetik.

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője elmondta: A Közép-európai Technology Fast 50 lista a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket a megelőző ötéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja. A 2013-as rangsor összeállítása során a 2008 és 2012 közötti árbevétel-adatokat veszik majd figyelembe. A cégek idén is a Fast 50, a Rising Stars és a BIG 5 kategóriákban versenyezhetnek.

 

 

Tavaly a lista leggyorsabban növekedő 10 vállalata közé egyetlen magyar vállalkozás, a szoftverfejlesztéssel foglalkozó Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. tudott bekerülni, de az ötvenes listán Magyarországot képviselte az iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft., a Kilgray Fordítástechnológiai Kft., a Kishonti Kft., az E-bola Média Kft., a Factory Creative Studio Kft., a Dolphio Consulting Kft. és a BalaBit IT Biztonságtechnikai Kft. is.

 

Az indulás feltételeiről bővebb információ a www.deloitte.hu oldalon található.