E580 és E380: Két új Sony Walkman

forrás: Prím Online, 2013. július 10. 10:16

Akár 77 órás üzemidő, zajszűrés és stílusos forma egészíti ki a gyártótól megszokott kristálytiszta hangzás élményét.

 

Walkman E580 digitális zajszűrővel



Az akár 77 órás készenléti idejű elegáns Walkman® E580 tökéletes partnere azoknak, akik szívesen megfeledkeznek a mindennapos töltésről. A tökéletes zenei élményt a kristálytiszta hangzásért felelős ClearAudio+ mód mellett olyan technológiák biztosítják, mint a Clear Bass, Clear Stereo, a Clear Phase és a DSEE, amely a tömörítés során elveszett magas frekvenciák visszaállítását teszi lehetővé. A Sony szabadalmaztatott hangfeldolgozó rendszere, a VPT a stúdiók, klubkoncertek és arénák hangzásvilágának életre keltésével új dimenziót nyit a zenehallgatás világában.

 

Az E580-hoz járó fülhallgatóba épített digitális zajszűrő kizárja a felesleges külső hangok 98%-át, így tiszta és zavartalan hangélményt biztosít utazás vagy irodai munka közben is. Az E szériás Walkman MP3 lejátszók közül először az E580 teszi lehetővé a FLAC formátumú fájlok hallgatását is.  

 

A kiváló minőséghez vonzó külső társul, a vékony alumíniumborítás egyszerre könnyen hordozhatóvá és stílusossá teszi a készüléket.

 

Walkman E380



A színes, kompakt Walkman E380 lejátszóba épített Clear Bass technológia torzítás nélküli hangzást és tiszta sztereó élményt biztosít nagy hangerőn is. A Clear Stereo elkülöníti a bal és a jobb csatorna hangfeldolgozását, a Dynamic Normaliser pedig kiegyenlíti a zeneszámok közötti zavaró hangerőugrásokat. A készülék a beépített ötsávos hangszínszabályzóval az egyéni ízlésnek megfelelő finomhangolásnak is teret enged. 

 

A beépített FM rádió és a feltöltött lejátszási listák hallgatása mellett az LCD kijelzőn a videók és a képek is kiemelkedő minőségben megtekinthetők. Az E380 a 30 órás lejátszási idejével tökéletes kikapcsolódást jelent hosszabb utazások során is. 


A Walkman készülékek feltöltése egyszerű és gyors, elég csak áthúzni a dalokat, fotókat, videókat, podcastokat, lejátszási listákat (nem DRM tartalmakat) a Windows intézőből vagy az iTunes-ról.

Az új Walkman NWZ-E580 és NWZ-E380 készülékek júliustól Európa-szerte elérhetőek.