Androidra is megérkezett az Office Mobile

Czipperer Dia, 2013. július 31. 18:01

Megjelent az Office Mobile Android változata. Az alkalmazás a többi változathoz hasonlóan az Office 365 előfizetők számára kínál előnyöket.

Ezentúl az androidos Office 365 előfizetők is szabadon megtekinthetik, vagy akár szerkeszthetik is Word, Excel vagy Power Point dokumentumaikat okostelefonjukon, Az Office Mobile applikáció eddig csak iOS és Windows Phone felhasználók számára volt elérhető. Szerencsére ez már a múlté, és a jelenleg többségben lévő Android userek is kihasználhatják a program előnyeit.

 

 

Nemcsak a már meglévő dokumentumok szerkesztésére van lehetőség, akár újakat is alkothatunk telefonunkon. Nem attól attól sem tartani, hogy a szerkesztés során változik a formátum, ugyanis az alkalmazás támogatja a táblázatokat, animációkat, SmartArt grafikákat és alakzatokat is.

 

A program Android 4.0 vagy frissebb operációs rendszeren fut, és csak az Office 365 előfizetői számára érhető el a Google Play áruházban. B ár egyelőre még csak az USA-ban érhető el, néhány héten belül 117 ország követi, 33 különböző nyelven. Az alkalmazás többek között magyarul is elérhető lesz.