Az IFA-n mutatkozik be az LTE-képes Galaxy S 4 zoom

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 2. 16:28

A Samsung a GALAXY S4 zoom nagy sikerére, valamint a legmodernebb LTE technológiára építve bővíti tovább okostelefon-kínálatát, a vállalat ugyanis az IFA szakkiállításon mutatta be LTE-képes S4 zoom modelljét.

A GALAXY S4 zoom központi újítása a forradalmi Zoom Ring, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen könnyen kezelhető rendszeren keresztül férjünk hozzá a készülék legfontosabb funkcióihoz. Ezek között találjuk az In-Call Photo Share-t, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beszélgetés közben készített fotóikat könnyen és gyorsan átküldjék annak, aki a vonal másik végén van. A Zoom Ring közvetlen hozzáférést biztosít a Quick Launch és a Shortcut funkciókhoz, és könnyen kezelhető digitális vezérléssel helyettesíti a hagyományos manuális zoomot.   

 

Az okostelefonok világában egyedülálló képminőség elérése érdekében a GALAXY S4 zoom 10x-es optikai zoommal, 16 megapixeles BSI CMOS szenzorral, optikai képstabilizátorral és Xenon vakuval van felszerelve, így bármikor csodálatos, élénk fényképek készíthetők vele. Egy sor funkció gondoskodik arról, hogy a lelkes fotósok képei mindig kitűnőek legyenek, függetlenül attól, hogy mennyire értenek a fotózáshoz. A Photo Suggest GPS koordináták révén megjelöli a fotós helyét, s inspiráció céljából olyan fotókat mutat, amelyet ugyanazon a helyen más fotósok készítettek, sőt útmutatást is ad azokhoz a közeli helyekhez, ahol a lehető legjobb fényképtémákat találják.

 

A GALAXY S4 zoom rendelkezik a Samsung népszerű Smart Mode-jával is, amely egy sor előre beállított üzemmód segítségével biztosítja a felhasználó számára, hogy a fénykép a lehető legjobb minőségű legyen. A Smart Mode Suggest kielemzi a helyszínt, és a legjobb Smart Mode beállítást javasolja a tökéletes fotó érdekében. 

 

 

A Photo Signature lehetővé teszi, hogy a fotós „kézjegye” is rákerülhessen a képre, így pedig a tulajdonjog is egyértelműen feltüntethető. Miután elkészült a fénykép, az aláírás manuálisan is elhelyezhető rajta egyetlen gombnyomással, de ez automatikusan is elvégezhető.

 

A fotografikus funkciók mellett a GALAXY S4 zoom tömve van a szórakozást szolgáló lehetőségekkel is, többek között az új Samsung Hubbal, ahol megtalálhatók a legújabb zenék, videók, könyvek és játékok, valamint a Group Play-jel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezetékes hálózaton keresztül osszák meg a legújabb zeneszámokat és játékokat barátaikkal, s így barátok társaságában lehet zenét hallgatni, és játszani.

 

A GALAXY S4-hez hasonlóan a GALAXY S4 zoom is az Android Jelly Bean 4.2 operációs rendszert használja, a modern LTE technológia pedig hipergyors 4G LTE feltöltést és megosztást tesz lehetővé bárhol. A Touchwiz lehetővé teszi a készülék személyre szabását, a Story Albummal képek és videók fűzhetők egybe egy könnyen megosztható történet elmeséléséhez, a Samsung Link pedig a laptopokon és táblagépeken tárolt képeket védi. Emellett a HomeSync használatával a fotókat felhőalapú tárhellyel lehet szinkronizálni.

 

Az LTE-képesség megjelenése a GALAXY S4 zoom-nál mutatja elkötelezettségünket azt illetően, hogy a piacon kapható legjobb termékeket kínáljuk vevőinknek” – mondta Young Lee, vezérigazgató-helyettes és a Samsung Europe Telekommunikációs részlegének vezetője. „A mai vásárlók nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy mindenhol és mindenkor csatlakozni tudjanak a világhálóra, s ezt lehetővé is teszi számukra a legújabb GALAXY S4 zoom LTE technológiája. A nagy teljesítményű, ugyanakkor stílusos GALAXY S4 zoom LTE tökéletes választás azok számára, akik lenyűgöző képeket szeretnének készíteni a mindig náluk lévő készülékkel, s a fotókat azonnal és könnyedén meg is szeretnék osztani másokkal.