Elindult a NAV hivatalos Facebook oldala

Czipperer Dia, 2013. szeptember 24. 11:32

Elindult a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hivatalos Facebook oldala. A tájékoztatás szerint a közösségi oldallal nem csak a like-ok gyűjtése a cél, hanem az is, hogy a naponta frissülő tartalmakkal hasznos információkat nyújtanak minden felhasználónak érthető módon, egy modern csatornán.

Számos oldalt kidob a Facebook keresője, ha a NAV oldalát keressük, köztük akad olyan is, amelyik állítja magáról, hogy az a hivatalos site, számos elérhetőséggel, képpel, információval tarkítva. Ám most már lehet tudni, hogy melyik az igazi.

 

 

Végre kiderült, melyik a hivatalos oldal, melyet ajánlunk mindenki figyelmébe, hiszen itt valós információkkal találkoztak a felhasználók. A NAV célja, hogy a többi oldal hamis megszűnjön. Erre fel is szólították az illetékeseket, akik közül néhányan már törölték is profiljukat.

 

A Facebook oldalukon már egy jegyzetet is megjelentettek, amelyben a moderálási alapelvekről olvashatunk. Itt azt írják: "Az oldal létrehozásának célja, hogy minél több véleményt megismerjünk. A kritikát is elfogadjuk, mert segíti munkánkat, azonban kérjük, hogy mindez maradjon a kulturált véleménynyilvánítás keretei között".

Kulcsszavak: Facebook NAV

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50