Magyarországon is bemutatkozik a GoProHERO3+ világújdonsága

forrás: Prím Online, 2013. október 5. 08:17

Két nappal a nemzetközi premier után, a hétvégén hazánkban is bemutatkozik a világ legaktívabb fényképezőgépének vadonatúj modellje a GoPro® HERO3+®. Az extrémsportolók által különösen kedvelt kamera most kisebb, könnyebb, 30%-kal tovább bírja és világ legintezívebb széles látószögét nyújtja, hogy még több aktív kalandot megörökítsen.

A hétvégi smartshow-n bemutatásra kerülő GoPro® HERO3+® háza 20%-kal kisebb és könnyebb lett, vízállóssága eléri a 40 métert, valamint új optikát kapott, amely több mint 30%-kal javítja a felvételek élességét és tovább csökkenti az esetleges képhibák előfordulását. A javított képminőségen kívül sok egyéb, új és ütős funckiót is kapott. A SuperView egy új videó mód, ami a világ legintenzívebb széles látószögét nyújta, míg az új AutoLow Light módja automatikusan állítja a képfrissítés mértékét a lenyűgöző teljesítményért, gyenge fényviszonyoknál is. Ezeket vegyítve a 25%-al hosszabb üzemidővel, a gyorsabb, beépített Wi-Fi-vel és élesebb lencsével a HERO3+ Black Edition minden idők legkorszerűbb GoPro-ja eddig.



„Nagyon örülünk, hogy nem kell heteket várni a hazai debütálásra, hanem a nemzetközi premier hetén a hazai közönség számára is be tudjuk mutatni a GoPro világújdonságát – mondja Kovács Tamás a GoPro magyarországi termékmenedzsere. „Sőt, nem csak bemutatjuk, de a smartshow látogatói a helyszínen ki is próbálhatják, hogy mit tud egy igazi világklasszis kamera.”

A fejlesztők az összes innovációval a felhasználók igényeit igyekeztek követni, ezért lett még gyorsabb a beépített Wi-Fi, továbbá 33%-kal javult a képélesség és tovább csökkent a torzítás a képi minőségben, azért, hogy a professzionális HD videók 4K-s minőségben és a 12MP-es fotók akár 30fps-sel egyaránt tökéletes minőséget garantáljanak. A GoPro hero3 Black Edition+ magyarországi ára: 134.700 Ft.

További információk:

www.smartshow.hu
www.zone.hu
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50