Tizenharmadik alkalommal díjazta hazai partnereit a Cisco

forrás: Prím Online, 2013. október 10. 08:40

A Cisco Magyarország tizenharmadik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet idén 7 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereknek.

A Cisco üzleti sikereit jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, és a partnerek új informatikai trendek felé való nyitottságának köszönheti. A sikeres együttműködést pedig a partnercégek körültekintő kiválasztása és folyamatos felkészítése, szakmai képzése alapozza meg. 


„A Cisco magyarországi partnereinek körébe közel 300 hazai rendszerintegrátor, valamint nagy- illetve kis- és közepes méretű informatikai vállalkozás tartozik. A legújabb informatikai trendek, mint a BYOD (”Használd saját eszközöd - Bring Your Own Device) vagy az IoE („Minden a hálón” – Internet of Everything”) új lehetőségeket, de egyben új kihívásokat jelentenek partnereink számára is. Idei díjazottaink kiemelkedő munkát végeztek az új trendekhez kapcsolódó technológiai megoldások megismerésében és a hazai ügyfelek felé történő bemutatásában, valamint az informatikai projektek sikeres megvalósításában, – mondta Dalos Ottó, a Cisco Magyarország megbízott ügyvezető igazgatója.


A hálózati technológiák terén nyújtott kiemelkedő teljesítményért járó „Az Év Hálózati Partnere” (Borderless Network Partner of the Year) címet az S&T Consulting Hungary Kft. nyerte el, amely komoly kompetenciát épített ki a BYOD megoldások és a Unified Access, azaz az egységes vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kialakítása és központi menedzsmentje területén.


Az együttműködéses technológiákban elért eredményekért „Az Év Együttműködéses Technológiai Partnere” (Collaboration Partner of the Year) díjat a T-Systems Magyarország Zrt. kapta. A vállalat kiemelkedően sikeres értékesítési stratégiával és a FutureZone innovációs központ révén a régióban egyedülálló termékfejlesztési és bemutató háttérrel rendelkezik.


 „Az Év Adatközponti Partnere” (DataCenter Partner of the Year) díjat a Cisco a NextiraOne csapatának ítélte oda. A vállalat az idei pénzügyi évben is folytatta azt a stratégiai együttműködést, amely már a korábbiakban is komoly sikereket hozott a Cisco adatközponti és szerver technológiáinak piaci megismertetésében és az egységes adatközponti architektúra nyújtotta üzleti előnyök elfogadtatásában.


 „Az Év Ökoszisztéma Partnere” (Eco System Partner of the Year) díjat a Cisco egyetlen hazai fejlesztő partnere, a TC&C kapta. A TC&C zászlóshajójának tekintett, IP alapú CARIN beszélgetésrögzítő rendszer idén ünnepli 10. születésnapját, új verziója több hónapos fejlesztő munka eredményeként novemberben kerül piacra. A TC&C folyamatosan dolgozik azon, hogy a Cisco legújabb megoldásait beemelje szoftvertermékeibe és kiaknázza az új trendekben, illetve az okos mobileszközökben rejlő lehetőségeket.


Az új üzleti lehetőségeket felismerő, innovatív vállalatokat díjazó „Quick Shift Partner of the Year” címet a NETvisor kapta, amely évről évre jelentős volumenű, technikailag komoly felkészültséget igényelő üzleti lehetőséget kutat fel. A NETvisor az elmúlt két évben magas szintű szakmai tudásra tett szert Cisco adatközponti megoldások területén. Innovatív megközelítésmódjukkal elmozdultak az egyedi tudást igénylő projektek megvalósítása felé.


A Cisco dinamikusan fejlődő vállalkozásokat elismerő „Incubation Partner of the Year” díját a THE IT Solutions Kft. kapta. A vállalkozás alig egy év leforgása alatt, lelkiismeretes munkával, a Cisco programjainak megismerésével és kihasználásával bekerült a hazai partnerek középmezőnyébe, és számos világszintű cég teljes IT infrastruktúrájának üzemeltetetését végzi.


„Az Év Szolgáltatási Partnere” (Service Partner of the Year) elismerést 2013-ban a T-Systems Magyarország Zrt. kapta. A vállalat rendkívül innovatív, törekszik a termék és szervizszolgáltatás értékesítése mellett azok folyamatos megújítására, valamint a változó környezethez való gyors alkalmazkodásra.
 

Kulcsszavak: +céginfo Cisco-hu Cisco

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05