Hazánkban az LG Optimus L9 II

Kütyü Magazin, 2013. november 7. 14:33

Már Magyarországon is megvásárolható az LG 3G-s okostelefonokból álló L szériájának második generációjának legújabb tagja, az Optimus L9 II. Az egyedi formatervezésű készülék jól illeszkedik a korábban már bemutatott L3 II, L5 II és L7 II modellekhez a sorozat legfelső szegmensét képviselve.

A 4G/LTE hálózatok világszerte egyre népszerűbbek, az LG pedig, mint az újítások iránt elkötelezett vállalat, tisztában van azzal, hogy ez a technológia Európa számos országában még nem, vagy csak kis mértékben érhető el, és továbbra is a harmadik generációs hálózatok jelentik a mércét.

 

A felhasználók ezekben az országokban azonban ugyanúgy igényt tartanak az innovatív, legkorszerűbb mobiltelefonos funkciókra, mint a 4G/LTE-kompatibilis készülékek esetében, az LG pedig kifejezetten ezt az igényt célozta meg az új készülékkel. Az LG Optimus L9 II a még jobb felhasználói élmény érdekében az LG Dual Carrier technológia segítségével maximálisan kihasználja a 3G hálózatok képességeit és kapacitását, így 3G hálózatokon is közel a 4G hálózatokra jellemző adatátviteli sebességet biztosít.

 

A Dual Carrier támogatás mellett az LG Optimus L9 II nagyméretű, 4,7 hüvelykes — 12 cm-es —, True HD felbontású IPS-kijelzője kiváló minőségével és élethű színeivel vonzó alternatívát kínál a magas színtelítettségű tartalmak megjelenítéséhez. Nagy teljesítményű, 1,4 GHz-es kétmagos processzorával az LG Optimus L9 II bármilyen feladatot képes könnyedén elvégezni.

 

Az L9 II számos funkciója közt megtalálható például a QSlide 2.0 funkció is, amellyel a felhasználók akár egyidejűleg két vagy több alkalmazást is megjeleníthetnek, például SMS-váltás közben megnézhetik naptárjukat, vagy videozás közben megnyithatnak egy kívánt weboldalt.

 

Az LG L9 II-t a hazai szolgáltatók közül csak a Vodafone forgalmazza.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05