Partnerekkel erősít a Kaspersky Lab

forrás: Prím Online, 2013. november 9. 10:00

A Kaspersky Lab értékesítési hálózatot indított a világ számos országában, köztük Magyarországon is. A vállalat egyszer már 2012 második felében kibővítette a már több mint 1100 tagot számláló partner hálózatát, amelyhez azóta számos más ország is csatlakozott. A vállalat partner programja számos előnyt és lehetőséget kínál az együttműködő partnereknek, amelynek köszönhetően egy világszinten ismert márka partnerségének minden előnyét élvezhetik.

Az együttműködési program Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, Törökországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, valamint Romániában is elérhető a vállalat partnerei számára. A Kaspersky Lab partnerség magába foglalja a helyi kapcsolatokat, valamint a vállalat termékeinek promóciós anyagainak, bannereinek és kreatív erőforrásainak lokalizált támogatását. A Kaspersky Lab számos speciális promóciós kedvezményt biztosít, amelyek kizárólag csak a partnerek számára érhetőek el.


Az együttműködő partnerek számára a Kaspersky Lab akár 30 százalék jutalékot biztosít, valamint megkönnyíti munkájukat, hiszen közvetve nem kell foglalkozniuk az ügyfelekkel, az értékesítéssel, valamint a személyes adatok védelmével és a pénzforgalommal, továbbá a visszatérítésekkel sem. Könnyedén és egyszerűen bárhonnan intézhetik az ügyeiket, maximális rugalmasságot élvezve. Az egyetlen dolog, amelyet meg kell tenniük a leendő partnereknek, hogy regisztrálnak a Kaspersky Lab weboldalán, mint Kaspersky Lab partner, amelyet teljesen ingyenesen megtehetnek. A regisztráció elfogadását követően a partnereknek saját azonosítójuk lesz, amelyet követően meg is kezdhetik a helyi értékesítést, mint online forgalmazók.


Ezt követően a már Kaspersky partner választhat, hogy a program mely globális vagy lokális előnyét szeretné kihasználi, köszönhetően az Együttműködési Hálózat Programnak. Hiszen a Kaspersky Lab olyan vezető szoftver értékesítési hálózatokkal dolgozik együtt, mint a oneNetworkDirect vagy a Avangate Affiliate Network, ezzel megkönnyítve az újonnan belépő partnerek munkáját.

További információért kérjük látogasson el a következő weboldalra: http://me.kaspersky.com/en/partners/affiliate .

 

Kulcsszavak: Kaspersky Lab

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05