A megújulást köszöntötte a Telenor az Allee-ban

Czipperer Dia, 2013. november 19. 19:40

A Telenor ma az Allee Bevásárlóközpontban tartotta sajtóeseményét, ahol rendhagyó módon élhettük át a megújulást, a Hipernet nyújtotta sebességet. A Telenor Labirintusából való kijutás sokaknak fejtörést okozott, ám 26-áig bárki megbirkózhat vele.

Megújult a Telenor márka, amelyről már mi is beszámoltunk, ezt szimbolizálta az Allee Bevásárlóközpontban felállított Telenor Labirintus, ahol elsőként a sztárok bizonyíthatták rátermettségüket az ünnepélyes megnyitó keretében.

 

A megújulás kampány jelmondata a „Felfedezés szabadsága”, amelyet a labirintusban bárki megtapasztalhat, hiszen kiterjesztett valóság nyújtotta élményeket kínál játékos feladatokkal fűszerezve. A cél a kijutás, amely nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Sztárjaink is jócskán megizzadtak, mire megbirkóztak a sebességgel kapcsolatos izgalmas feladatokkal.

 

 

Ám megéri átverekedni magunkat a labirintuson, hiszen a vállalkozó szelleműek átélhetik a gyors internetezés élményét a Hipernet 4G segítségével, és aki kiér, egy nyereményjátékban is vehet részt. A szerencsés nyertes pedig egy Samsung 3D Smart TV-vel gazdagodik.

 

Telenor Labirintus

 

Ma az X-Faktoros sztárok bizonyíthattak, és bár nem olyan egyszerűen oldották meg a feladatot, mint elsőre gondoltuk, de mindenki kiért így vagy úgy. November 26-áig pedig másokat is vár a labirintus a megújulás kampány jegyében: minden nap 10-től este 7 óráig. November 23-án pedig a Class FM kívánságműsora is a helyszínre vonul, déltől este hatig itt kérhetünk számokat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05