Telepíteni és irányítani is távolról lehet a Zebra nyomtatóit

forrás: Prím Online, 2013. november 22. 08:17

Az automatikus azonosítástechnológiában élenjáró Zebra Technologies  piacra dobta a Link-OS környezetének legújabb változatát. Az új verzió az innovatív irányítási funkciót egy erős szoftver fejlesztési csomaggal (SDK) és új szoftver applikációkkal társítja. Mindezzel még könnyebbé válik egy vállalat összes Zebra nyomtatójának irányítása, integrálása és üzemeltetése. A Link-OS a felhő platform révén köti össze a Zebra nyomtatóit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről, tabletről vagy okostelefonról egyaránt irányítani lehessen őket.

A mostani fejlesztés a Zebra legújabb lépése az Internet of Things alkalmazásainak sorában. Az eszközök egységes és könnyű kezelhetősége felhő platformon és skálázható módon történik, mindez pedig megkönnyíti, hogy a vállalkozások valós idejűleg juthassanak hozzá a szükséges információhoz. A Link-OS lényegesen lecsökkenti annak az idejét is, amit egy-egy nyomtató telepítésére vagy karbantartására kell fordítani. Mindössze egy interfész révén a létező legkülönbözőbb rendszerekhez lehet egyszerre kapcsolni a Zebra legújabb nyomtatóit. Ráadásul, az interfész rugalmas kialakításának köszönhetően az ügyfél igény szerint az egész Link-OS környezetet vagy annak kiválasztott applikációt tudja használni.

A Zebra azt tervezi, hogy a Link-OS továbbfejlesztésének következő elemei a nagyobb funkcionalitást és a Zebra még több nyomtatójára történő kiterjesztését célozzák. A Link-OS környezetről szóló bővebb információt a www.zebra.com/linkos oldalon lehet találni.
 

Kulcsszavak: nyomtatás Zebra

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09