Bővült az Adaptive Média

forrás: Prím Online, 2013. december 2. 17:20

Két új szakember csatlakozott az Adaptive Mediához. A legnagyobb hazai független online sales house értékesítési csapata Csabay Klárával bővült, Korsós Patrik pedig a kampánymenedzser-csoport legújabb tagja.

Az év végi hajrát új ügyfélkapcsolati menedzserrel bővülve kezdte meg az Adaptive Media Sales House értékesítési csapata, akik már a 2014-es évet tervezik.


Novemberben Csabay Klára érkezett a céghez, aki munkáját Szabó Ákos értékesítési és üzletfejlesztési vezető irányításával végzi. Korsós Patrik szeptember óta erősíti az Adaptive Media kampánymenedzser csoportját. Vele együtt így rövid idő alatt két szakemberrel bővült a sales house munkatársainak létszáma.

 

 

Csabay Klára

 

Hirdető ügyfeleink és ügynökségi partnereink magas szintű kiszolgálása szükségessé teszi, hogy tovább bővítsük erőforrásainkat.” – nyilatkozta Sopov István ügyvezető. „Az új arcok új színeket is hoznak a cég életébe, ezért mindig öröm friss kollégákat üdvözölni a csapatban. Az Adaptive Média erőteljesen működő, folyamatos eredményeket elérő cég, s további sikereket vár 2014-ben is, melyeknek a mostani létszámbővülés elengedhetetlen feltétele.”

 

 

Korsós Patrik

 

Csabay Klára média és kommunikáció szakon végzett a Corvinus Egyetemen, és az Uniomediánál szerzett ügynökségi tapasztalatokat.
Korsós Patrik a Kodolányi János Főiskolán diplomázott, és a DVD Mánia Kft.-től érkezett az Adaptive Mediához.

Kulcsszavak: Adaptive Media +céginfó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09