Új funkció a Facebookon

Czipperer Dia, 2013. december 3. 10:05

Attól, hogy egy régi barát ismerős lesz a Facebookon, még nem biztos, hogy az illető szeretné minden nap látni a posztjait az üzenőfalán. A Facebook ennek megoldására találja ki a „nem követem” funkciót.

A közösségi oldal hamarosan elérhetővé teszi a felhasználók számára azt a lehetőséget, hogy ne kövessék azokat az ismerőseiket, akiknek úgyszólván nem kíváncsiak a bejegyzéseikre. Így nem kell teljesen kiiktatni őket az ismerősök közül, csak az általuk megosztott tartalmakat rejti el a megoldás.

 

A felhasználók nem kapnak értesítést arról, ha valaki ezt az opciót választotta, így könnyebben kizárhatók az üzenőfalról azok, akikkel már jobban megromlott a viszony, vagy esetleg túl sokat oszt meg stb.

 

 

Ha esetleg valaki elfelejtené, kinél alkalmazta korábban ezt az opciót, az ismerősök profiljára kattintva látszik, hogy követés vagy nem követés van beállítva. Ez az lehetőség közéleti személyiségek esetében is működik.

 

Ez az opció az asztali verzióban a következő hetekben válik elérhetővé, iOS és Android verzió esetében pedig a következő hónapban. Személyes profilok esetében már sok helyen elérhető, magyarul „XY felhasználó összes tartalmának elrejtése" néven.

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50