A Project/029 felületeit ezentúl az Adaptive Media értékesíti

Czipperer Dia, 2013. december 6. 07:31

Jövő év január 1-étől az Adaptive Media értékesíti a Project/029 Media and Communications Kft. portfóliójába tartozó online és print felületeket, melyek olyan brandek, mint Magyarország vezető gamer magazinja, a GameStar, a B2C célcsoportnak szóló PC World valamint az IKT döntéshozók és előkészítők munkáját immár 45 éve segítő Computerworld.

Jövő év januárjától együtt dolgozik az Adaptive Media hirdetésértékesítő szervezetet a Project/029 Media and Communicatoins Kft.-vel. Mindkét fél kifejtette véleményét az együtztműködéssel kapcsolatban.

 

 „A Project/029 egyedülálló módon az informatikai piac minden szegmensében jelen van valamilyen platformon: nyomtatott sajtó, website, digitális magazin, video, mobil, rendezvények. Úgy véljük, hogy az együttműködés mindkét fél számára számos előnnyel jár majd, az Adaptive Media pedig rendelkezik azzal a tudással és kreativitással, ami fontos volt számunkra a megfelelő partner kiválasztásánál.” – nyilatkozta Virágh Márton, ügyvezető igazgató.

 

„Az Adaptive Media határozott célja, hogy tovább színesítsük a hazai piac legnagyobb elérésű független online portfolióját. A Project/029 kiadványai erős márkákkal és fontos olvasói bázissal bírnak, munkatársai ismert és elismert szaktekintélyek. Büszkék vagyunk rá, hogy együtt dolgozhatunk velük.” – nyilatkozta a szerződés aláírása után Sopov István ügyvezető.


 

Az Adaptive Media a legnagyobb hazai független hirdetésértékesítő szervezet a digitális média területén. Az online hirdetések mellett mobil és nyomtatott médiafelületeket, kommunikációs megoldásokat is kínál a hirdető ügyfeleknek. A cég 15 fős csapata elkötelezett a hirdetői igények magas színvonalú kielégítése, és a tartalomszolgáltatók felületeinek sikeres értékesítése mellett. Az AM print portfóliója magazinokból és B2B kiadványokból áll össze, melyek összesen 1,1 millió példányban jelennek meg.



 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09