Élőben közvetítik a Lean Startup Conference-t

forrás: Prím Online, 2013. december 7. 13:50

December 9 és 10-én este a Művelődési Szint ad otthont az éves Lean Startup Conference élő közvetítésének amit idén is összekapcsolnak egy előkarácsonyi bulival a magyar startup közösség számára. A két napos esemény este 6-tól hajnal 3-ig várja az érdeklődőket, így a résztvevők a konferenciát valós időben követhetik. 

Bár sokan álmodoznak egy saját vállalkozás elindításáról a legtöbb ötlet soha nem jut tovább a baráti beszélgetések szintjéről. A következő lépés megtételéhez szükséges ismeretek nélkül a vállalkozás bukásra van ítélve, hiába van egy eredeti ötlet vagy a következő Prezi tervei a készen.
 

Szerencsére nem kell messzire menni ahhoz, hogy olyanokkal találkozzunk, akik már megtették ezt az útat legalább egyszer és minden bizonnyal másoknak is képesek segíteni. Az igazi startup sikerek vezetőit azonban legtöbbször nem érhetik el a hazai ötletgazdák közvetlenül, legtöbbször drága konferenciákon hallgathatják meg gondolataikat a feltörekvő startupperek. Erre a problémára kínál alternatívát a thehub.hu második alkalommal megszervezett rendezvénye, amely valós időben hozza Budapestre a legnagyobb amerikai Startup konferenciát a Lean Startup metodológia legnagyobb eseményét.

 

 

A lean metodológia legnagyobb neveinek San Francisco-i konferenciájának megtekintése mellett, a ShiwaForce.com és a HVG Kiadó jóvoltából Eric Ries a Lean Startup magyar nyelvű könyvének bemutatója és helyszínen való megvásárlása is a program részét képezi. Továbbá lehetőség nyílik arra, hogy résztvevők megismerkedjenek a magyar startup szcéna prominens tagjaival egy kötetlen este formájában. A thehub.hu és szervező partnerei valamint a rendezvény támogatói mindenkit szeretettel várnak, akit érdekel a magyar startup közösség, ismereteit bővíteni szeretné a lean startup metodológia alkalmazásában vagy szimplán szeretne betekintést nyerne a közösség életébe.

 

Az előadók többsége ismert a Startup közösség számára, de Eric Ries, Steve Blank mellett a legnagyobb Startup vállalkozások vezetői is megjelennek a programban.
 

Az eseményre két napos bérletet, vagy napi jegyet válthatnak az érdeklődők. A napi jegy 1500 forint, diákoknak 500 a "thehubforstudents" promóciós kóddal. A szervezők nem csak startuppereket várnak, a rendezvényre a legismertebb hazai befektetők, inkubátorok és accelerátorok szakemberei meghívást kaptak.

 

Bővebb információ és jelentkezés itt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05