Az LG tagadja, hogy a Huaweijel lépne partnerségre

Czipperer Dia, 2013. december 17. 16:39

A Korea Times oldalán jelent meg a hír, miszerint az LG-nek segítségre lenne szüksége, hogy új telefonokat készítsen, ez ügyben tárgyal a konkurens Huaweijel. A vállalat azonban tagad minden ezzel kapcsolatos állítást.

Felröppentek a hírek, miszerint az LG a Huaweijel köt megállapodást, hogy fellendítsék az okostelefon szegmenst, ám a vállalat ezt nem hogy megerősítette volna, egyenesen képtelenségnek is nevezte.

 

A Korea Times számolt be erről a hírről. Az oldalnak egy elemző mondta el, hogy megvalósul az együttműködés a két techcég között, ugyanis az LG az okostelefon üzlet újraélesztése érdekében hajlandó tárgyalni.

 

A vállalat azonban hevesen tagadja ezeket a pletykákat. Azt mondták, hogy ők sem most, sem a múltban nem folytattak tárgyalásokat a Huaweijel. Sokan azonban érdekesnek tartják, hogy bár az LG kitartóan tagad, nem kommentálja a spekulációkat.

 

Az együttműködésnek egyébiránt lenne értelme, hiszen az elmúlt időszakban LG a Huawei alá került a rangsorban, és ráadásul a Huawei az olcsó okostelefonokra összpontosít, míg az LG –nél éppen a belépő szintű modellek hiánya tapasztalható.

 

Forrás: Techspot.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50