Sunny Lee a Samsung Electronics Europe elnök-vezérigazgatója

forrás: Prím Online, 2014. január 27. 15:24

Sunny Leet nevezték ki a Samsung Electronics Europe elnök-vezérigazgatójává. Ezt a spanyolországi Malagában megrendezett Samsung Európai Fórummal egy időben jelentették be. Lee SP Kimet váltja a poszton. Kim marketing igazgatóként és a Globális B2B Központ vezetőjeként tért vissza a vállalat központjába.

A jövőben Sunny Lee fogja vezetni a Samsung Electronics Europe-ot, amely 18 leányvállalattal van jelen 27 európai piacon. Az új elnök számára a legfontosabb szempont a vállalkozások közötti nagyszerű lehetőségek kiaknázásán alapuló növekedés, valamint a fogyasztói piacon való terjeszkedés fenntartása lesz prémium kategóriás háztartási gépek, televíziók, mobiltelefonok és táblagépek segítségével.

 

Az európai gazdasági helyzet már a javulás jeleit mutatja, és így ez egy igen izgalmas időszak a Samsung számára. A célunk Európában az, hogy továbbra is biztosítsuk a márka vezető pozícióját, és ezt azzal kívánjuk elérni, hogy vevőink munkahelyi tevékenységeit és otthoni életét nagyszerű termékekkel és izgalmas média tartalmakkal tesszük még kellemesebbé. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy új munkahelyek teremtésével, szakismeretekkel és beruházásokkal támogassuk az európai országokat” – mondta Sunny Lee.

 

A Samsungnál eltöltött 30 éves karrierje során Sunny Lee számos stratégiai vezetői és kereskedelmi pozícióban próbálta már ki magát. Az európai központba szóló jelenlegi kinevezése előtt Sunny Lee a Vizuális Kijelzők Globális Kereskedelmi és Marketing Divíziójának ügyvezető alelnöki posztját töltötte be Szöulban. 2009 és 2012 között Sunny Lee a Samsung Electronics Germany elnöke volt. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09