Google tudásbázis Budapesten reklámszakemberek, vállalkozások, startupok és diákok képzésére

MTI Sajtóadatbank, 2014. február 25. 09:02

A közép-kelet-európai régióban elsőként Budapesten létesített reklámszakemberek, vállalkozások, startupok és diákok képzésére oktatóközpontot a Google. A legmodernebb technikával felszerelt Google Ground tudásbázis a nyolcadik kerületben egy felújított épületben kapott otthont.

A Google honlapján található információk szerint központ képzési programjain résztvevő magyarországi vállalkozások, startupok, diákok és reklámszakemberek a hatékony online kommunikáció és marketing Google által kidolgozott egyedi technikáját sajátíthatják el kezdő és haladó szinten. Az épületben egy év alatt 150 ingyenes képzést tartanak, ezeken összesen közel 3000-en vehetnek részt. A tanfolyamon szerzett ismeretekkel látható, mérhető és azonnali, kézzel fogható eredményt generálhatnak vállalataik számára a magyarországi vállalkozások, startupok.
 

Az oktatóközpont nyitva áll az egyetemi hallgatók előtt is. A hallgatók egy elméleti és gyakorlati képzést is magában foglaló gyakornoki program keretében sajátítatja el az online marketing alapfogásait a marketing stratégia tervezésétől kezdve az online kampányok lebonyolításán át egészen a Google AdWords és Google Analytics szolgáltatások leghatékonyabb alkalmazásáig.
 

A képzési programot sikerrel befejező hallgatók Google minősítést kapnak az elsajátított ismeretekről.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09