Az LG L Seriesv II készülékei is megkapják a KNOCKon funkciót

Ezentúl az LG Optimus L1 II, L3 II, L4 II, L5 II és az L7 II okostelefonjain is alapfunkció lesz

forrás: Prím Online, 2014. március 28. 14:51

Az LG a G2-nél debütált, az okostelefon be- és kikapcsolására használatos KNOCKon funkcióját mostantól elérhetővé teszi az L Series II  termékcsalád készülékein is. Megjelenése óta a KNOCKon kiváló visszajelzéseket kapott, így a csúcskategóriánál már ismert funkciót megkapják az L Series II termékcsalád készülékei is, úgy mint az LG Optimus L1 II, L3 II, L4 II, L5 II és az L7 II. Ezekre az okostelefonokra szoftverfrissítés után automatikusan alapfunkcióként kerül fel a KNOCKon.

A KNOCKon az LG G2 eszközön mutatkozott be, mint az okostelefon be- és kikapcsolásának egyszerű módja (dupla koppintással a kijelzőn), mivel a bekapcsoló gomb a készülék hátuljára került. Ezt követően a KNOCKon a G Pad 8.3 táblagépen is megjelent, majd a G2 hátsó gombelhelyezését megöröklő G Flex hajlított okostelefonba is bekerült. Ez a funkció olyan jó visszajelzéseket kapott, hogy az LG úgy határozott, hogy ezt a csúcskategóriás funkciót a felhasználók szélesebb rétegei számára is elérhetővé teszi, hogy minél többen élvezhessék ezt a kényelmi szolgáltatást. A hazai piacon kapható L SeriesII sorozatának tagjainál szoftverfrissítés után válik alapfunkcióvá a KNOCKon.
 
„Az LG által kifejlesztett KNOCKon kiváló példája annak, mi történik, amikor a mobiltechnológia csúcsmegoldásait felhasználó-központú szemlélettel ötvözzük. Soha senki nem gondolt arra, hogy a bekapcsoló gombon is van mit fejleszteni, amíg mérnökeink elő nem álltak az ötlettel, hogy maga a kijelző is szolgálhatna bekapcsoló gombként” — mondta el Piro Péter, az LG Electronics magyarországi mobilkommunikációs üzletágának értékesítési vezetője.  
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50