A HD-előfizetéseit duplázó UPC újabb tűéles ismeretterjesztő csatornával bővít

forrás: Prím Online, 2014. április 2. 09:17

Az idén is tovább gazdagodik a kábeltelevízión elérhető nagy felbontású, HD-csatornák választéka. Mostantól a UPC Magyarország kínálata a NatGeo Wild HD ismeretterjesztő csatornával bővül, így összesen már 22 tűéles képet biztosító HD-csatornát nézhetnek a csomag előfizetői.

A legtöbb HD-csatornát biztosító hazai szolgáltatónál immár egy teljes alapcsomag kínálatával vetekszik a finom részleteket is megmutató, szebb látványt és így nagyobb élményt nyújtó HD-választék. A legnézettebb országos kereskedelmi és közszolgálati műsorok mellett immár nyolc látványos dokumentum- és természetfilm-csatorna látható a csomagban.

A bőséges kínálatnak és a fokozódó érdeklődésnek köszönhetően a HD-előfizetések száma a UPC-nél tavaly megduplázódott és folyamatosan tovább növekszik. Ma már a digitális tévére előfizetők több mint egyötöde nagy felbontásban tévézik. A szolgáltató tévés videotárában is fokozatosan növekszik a HD-filmek aránya. Ezzel párhuzamosan az eltelt egy év alatt csaknem 40%-kal emelkedett a videotárból megvásárolt nagy felbontású filmek aránya is.

Az április elsejétől a 206-os programhelyen elérhető NatGeo Wild HD, az egyik legnépszerűbb, a nap 24 órájában természetfilmeket sugárzó csatorna, amellyel a nézők ezernyi szárazföldi, illetve tenger alatti élőhelyet, lenyűgöző tájat, sosem látott élőlényeket fedezhetnek fel és közben szemtanúi lehetnek a legizgalmasabb vadonbéli találkozásoknak is. A program kizárólag eredeti nagy felbontású műsorokat tartalmaz, amelyek alatt választható a szinkron vagy az eredeti hang és több más nyelv is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05