A Xeroxé lett a Smart Data

forrás: Prím Online, 2014. május 1. 12:25

Jogi területen bővíti tovább szolgáltatásai körét a Xerox. A vezető dokumentumkezelési vállalat a napokban megvásárolta a Smart Data elnevezésű, jogi informatikával és tanácsadással foglalkozó céget, amely a világ legnagyobb ügyvédi irodáit szolgálja ki 2009-es megalapítása óta.

A Smart Data sikerrel vezette be a Viewpoint szoftvert, amelynek segítségével rendkívüli módon leegyszerűsödött és ezzel együtt felgyorsult az online jogi adatbányászat (e-discovery) folyamata. Ennek során a peres eljárásban érdekelt felek gyűjtik össze azokat az elektronikusan tárolt adatokat, dokumentumokat, amelyeket a saját álláspontjuk bizonyításához fel akarnak használni. A Smart Data által kínált informatikai megoldás azért válhatott ezen a területen pillanatok alatt az egyik legkeresettebb termékké, mert képes volt az összes részfeladatot egy kalap alá venni és elvégezni, azaz a felhasználóknak a Viewpoint használatával nem kellett külön szoftvert vásárolniuk az adatok összegyűjtésére, feldolgozására, elemzésére, felülvizsgálatára és kiválasztására, ami az idő – és költségráfordítást tekintve is óriási megtakarítást eredményezett.

A cég változatlan csapattal, felállásban folytatja a termék értékesítését és a tanácsadói munkát a Xerox jogi informatikai szolgáltatásokat nyújtó részlegénél, ahol számos technológiai újítást jegyeztek be az utóbbi években. Ezek egyike az OmniX® felhő-alapú, adat felülvizsgálatot végző platform. Továbbá ide tartozik az előbbihez hasonló feladatot ellátó CategoriX szolgáltatás, illetve több más saját Xerox innováció is, amelyek 7/24 hozzáféréssel, non-stop felvilágosítást, technológiai támogatást nyújtanak a jogot érintő kérdésekben a felhasználók számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05