Virtuális Állásbörze az ELTE-n

MTI Sajtóadatbank, 2014. május 2. 08:46

Virtuális állásbörzét szervez május 6-8. között az ELTE Karrierközpontja; az online rendezvény egyik fő újdonsága lesz, hogy az állások karok és szakok alapján szűrhetőek.

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az ELTE virtuális állásbörze alapja egy honlap, a részvétel így nem fizikai helyhez kötött, és időbeli látogathatósága is rugalmasabb, mint a hagyományos állásbörzéknek. A több mint ezer ajánlat között a teljes munkaidős állásokon kívül szakmai gyakorlatok és diákmunkák, valamint külföldi lehetőségek is megtalálhatóak.
 

Az ELTE Karrierközpont ajánlatain kívül az állásbörze részét képezik a Profession, a Jobline és a Közigállás kifejezetten pályakezdőknek szóló ajánlatai is - egy helyen, szakokhoz igazítva, valamint több mint 400 aktuális tanári állás, az ország legkülönbözőbb pontjairól.
Az online rendezvény egyik fő újdonsága az egyetemistabarát keresés, azaz a látogatók az ajánlatokat karok és szakok alapján szűrhetik, így valóban csak a számukra releváns hirdetéseket kell végigböngészniük.
 

A Virtuális Állásbörze látogatói a kérdéseikre azonnali válaszokat, a kereséseikre azonnali eredményeket kapnak: három napon keresztül negyven HR-es munkatárs, valamint az ELTE Karrierközpont várja chaten a kérdéseket. Az online börze ideje alatt kerülnek kihirdetésre az ELTE Példakép program nyertesei is.
 

Az ELTE Virtuális Állásbörze elérhetősége május 6. 10 óra és május 8. 17 óra között: http://allasborze.elte.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09