Az Eaton virtualizációs fejlesztésekkel készül 2014-ben

A tervekről a 2014-es VMware vForumon számolnak be

forrás: Prím Online, 2014. május 5. 14:23

A globális energiagazdálkodási vállalalat, az Eaton bejelentette, részvételét a 2014-es VMware vForum sorozatán, melyet április és július között  az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) több nagyvárosában is megrendeznek.

A rendezvényeken az Eaton a VMware  techológiai partnereként információt nyújt a látogatók számára a modern IT környezetekhez fejlesztett áramellátási infrastruktúra megoldásokról. A megoldások felölelik az IT rackeket, szünetmentes berendezéseket, és hatékony áramelosztási termékeket, melyek integrálhatóak a vezető virtualizációs platformokkal.

 

Az Eaton által bemutatott Intelligent Power szoftver által a felhasználók számára lehetőség nyílik a virtualizált környezetekben az üzleti folytonosság és adatintegritás fenntartására a VMware virtuálisgép-menedzsment rendszerével, a vCenterrel történő zökkenőmentes integráció által.

 

Mind több és több adatmennyiség kerül a felhőbe, legyen az privát, nyilvános vagy hibrid. Az Intelligent Power szoftver használatával a felhőmegoldások áramellátás-menedzsmentje kibővül az IT eszközök távoli vezérelhetőségével, valamint a virtualizációs irányítópulton keresztül számos létfontosságú funkció elérésével. Mindezek minimálisra csökkentik az állásidőt, a virtuális gépek automatikus migrálása az áramellátásbeli gondokkal érintett területről a felhőbe vagy más, a problémák által nem érintett szerverekre  hosszabb áramellátási probléma esetén is garantálják az adatvesztés nélküli biztonságos leállítást.

 

Az Eaton Intelligent Power Manager szoftver legújabb verziója még több rugalmasságot biztosít a kis és közepes adatközpontok és szerverszobák számára, ez az első olyan szoftvermegoldás, amely a VMware új webes kliensébe közvetlenül integrált. Az IT managerek előre meghatározhatják a teljesítményfelvételi határértékeket minden szervernél áramellátási problémák esetére a hosszabb áthidalási idő biztosításához.

 

A vállalat olyan partnerekkel dolgozik szorosan együtt, mint a Cisco, NetApp és VMware, hogy az Eaton szünetmentes megoldásai (UPS) és áramelosztási megoldásai (ePDU) tökéletesen illeszkedjenek a egységes infrastruktúrához, olyan platformokba integrálhatóan, mint a Cisco Unified Computing System szervermenedzsment, különböző hálózati eszközök,  NetApp adattárolási eszközök és VMware szoftverek.

 

“A virtualizált környezetekhez való alkalmazkodás és az egységes infrastruktúra széles körben terjed az IT piacon és a VMware vForum kiváló lehetőséget biztosít számunkra, hogy bemutassuk a legújabb termékek támogatása érdekében végzett kulcsfontosságú fejlesztéseinket" – nyilatkozta Cyrille Brisson, az Eaton Power Quality üzletágának EMEA régióvezetője.

 

A tavalyi év folyamán a San Franciscoban rendezett VMworldön az Eaton bizonyította az virtualizált környezetek energiamenedzsmentjében szerzett vezető pozícióját, elnyerve a “Best of VMWorld 2013” díjat Intelligent Power Manager szoftverével a Virtualizációs Menedzsment kategóriában. Ezen kívül a szoftver elnyerte a Best of Show elismerést, maga mögé utasítva a rendezvényen bemutatott több mint 200 pályázó160 termékét. A “Best of VMworld 2013” díj a szervervirtualizáció, a számítási felhő és a végfelhasználói IT piac. leginnovatívabb és legkiválóbb teljesítményű termékeket illeti meg.

  

Az Eaton az alábbi VMworld vForum 2014 helyszínein vesz részt:

 

Május 15., Stockholm, Svédország

Május 20., Rijad, Szaúd-Arábia        

Június 3., Darmstadt, Németország 

Június 4., Oslo, Norvégia

Június 5., Párizs, Franciaország

Június 5., Milánó, Olaszország         

Június 10., Róma, Olaszország       

Június 10., Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

Június 10., Johannesburg, Dél-Afrikai Köztársaság

Június 11., London, Egyesült Királyság

Július 8., Manchester, Egyesült Királyság

Július 8., Nairobi, Kenya  

 

Képek: interempresas.net; csc.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05