Superbrands elismerést kapott a Cellum

Czipperer Dia, 2014. május 14. 14:12

Idén immáron hetedszerre adják át a Business Superbrands elismerést. Ezúttal a Cellum érdemelte ki a rangos minősítést, pályafutása alatt most először.

A Cellum, a mobilfizetési megoldásokat fejlesztő piacvezető vállalat kiérdemelte a Business Superbrands elismerést. A cég most először kapta meg a díjat, a zsűri 4000 vállalat közül választotta a nemrég bemutatkozott, OTPay megoldásról is ismert vállalatot.

 

Az OTPay az idei Mobile World Congressen debütált Las vegasban, és már hivatalosan is letölthető Android és iOS operációs rendszerre.  Az új szolgáltatás mellett a MasterCard Mobile, az Erste MobilePay mobilpénztárcák egyaránt a Cellum technológiájával működnek.

 

Pápai Edit, a Cellum kommunikációs igazgatója visszatekintve az elmúlt évekre elmondta, hogy „a mobilfizetési piac a világ egyik legdinamikusabban fejlődő iparága. Néhány évvel ezelőtt hazánkban még csak SMS parkolást tudtunk mobilról fizetni, de a Cellum már ezen a piacon is megkerülhetetlen szereplő volt. Ma már akár az üzletekben is használhatjuk pénztárcaként okostelefonunkat.

 

A Cellum Közép-Kelet Európában a mobilfizetési megoldásokat fejlesztő vállaltok között piacvezető pozíciót tölt be. A régió számos országában rendelkezik irodával, de Ázsiában és az Egyesült Államokban is jelen van.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09