Európai szintre emelkedik az OKI viszonteladói partnerprogramja

forrás: Prím Online, 2014. június 25. 13:41

A japán nyomtatógyártó idén egész Európában bevezeti Shinrai programját azzal a céllal, hogy tovább erősítse kapcsolatát jelenlegi és új partnereivel. A megújult rendszer magában foglalja az eladási célszámokat és a hozzájuk kapcsolódó jutalmakat, a marketingtámogatást és az oktatást, így járulva hozzá valamennyi résztvevő üzleti sikereihez.

Magyarországon már 13 éve működik a japán OKI viszonteladói motivációs programja, az úgynevezett Shinrai program, amelyet a nyomtatóipari vállalat idén európai szintre emel. Ennek lényege, hogy az OKI készülékeket forgalmazó hivatalos viszonteladók vállalnak egy személyre szabott tervben meghatározott értékesítési mennyiséget, amelynek teljesítése esetén különböző jutalmak és visszatérítések illetik meg őket.


„A shinrai egy japán szó, amely magyarul bizalmat és együttműködést jelent. Az OKI partnerprogramja nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen minden jól működő üzleti kapcsolat és együttműködés alapja a másik fél iránti tisztelet és bizalom. Partnereink támogatása segített hozzá bennünket, hogy a 2013-as pénzügyi évben több mint 40 százalékos növekedéssel elérjük az egymilliárd forintos árbevételt” – monda Újlaki Andrea, az OKI marketing és kiemelt partner menedzsere.

A megújult OKI Partnerprogram kategóriái


A megújult modellben négy partneri szint található: Business Partner, Executive Series Partner, valamint 1. és 2. szintű Premium Partner. Emellett a viszonteladók specializálódhatnak a menedzselt nyomtatási szolgáltatások, a fehér toneres grafikai készülékek vagy a szervizelési területek valamelyikére is. Továbbra is megmarad a Hivatalos OKI Viszonteladó státusz, amely a Shinrai program előszobájaként az új forgalmazók számára biztosít lehetőséget a csatlakozásra.


A kategóriákba való besorolás a viszonteladók üzleti modellje és forgalma alapján történik. Az egyes szintek különböző előnyöket kínálnak számukra az üzleti támogatás és ösztönzés tekintetében, céljaik elérésben pedig egy dedikált partner menedzser is segíti őket az OKI részéről.


Az idei évtől érvényes rendszer egyebek mellett továbbra is a készülék- és kellékanyag-visszatérítésekkel ösztönzi a partnereket. A fő motivációs tényezők egyike az OKI Világjáró Klub hagyománya, amelynek keretében a legjobban teljesítő Shinrai partnerek egy különleges utazáson vehetnek részt az öt földrész egyikén.

Kulcsszavak: partnerprogram OKI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50