Kialakult az Invensys vezette új Baan-vezérkar

2000. augusztus 31. 21:51
Az Invensys vezérigazgatósága tájékoztatást adott ki a Baan-felhasználóknak. Ebben közlik, hogy augusztus folyamán átvették a Baan Company menedzsmentjének teljes kontrollját. Azonnal megkezdték a Baan pénzügyi pozíciójának stabilizálását, az ügyfélkapcsolatok inenzív koordinálását, valamint az új termékek fejlesztésének gyorsítását.
A tájékoztatás szerint a Baan új elnökévé Laurens van der Tangot nevezték ki. Menedzsmentjéhez a követke-zők tartoznak: Paul Daly elnök – Amerika; Erik Seppenwoolde elnök – Európa, Közel-Kelet, Afrika; W. C. Lee elnök – Ázsia, Óceánia; Ardin Vlot elnökhelyettes - support; Hans Wortmann elnökhelyettes – fejlesztés; Henk de Ruiter elnökhelyettes – marketing; Rob Ruijter elnökhelyettes – pénzügy. Bob Karulf, aki a CRM-részleget vezeti, szintén Laurens van der Tangnak felelős. Az ő feladata, hogy a Baan a CRM-megoldások területén gyors növekedést érjen el.

A Baan pénzügyi helyzetének stabilizálására elindítottak egy rekonstrukciós programot, amelynek keretében a személyzet létszámát kb. 20%-kal csökkentik. Ez az ügyfeleket érintő területekre (kutatás, fejlesztés, support) nem vonatkozik. A Baan az újonnan alakult „Invensys Software Systems” üzletágon belül függetlenül működik tovább a piacon, és kooperálva négy másik Invensys-egységgel – Foxboro, Wonderware, APV és Triconex – a világ egyik legnagyobb ipari szoftver ajánlattevőjeként szerepel.

Kulcsszavak: Baan Invensys CRM +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50