Kik lesznek a legjobb vloggerek?

A közönség szavazata is számít

forrás: Prím Online, 2014. július 14. 12:11

55 pályázat érkezett a Szeretlek Magyarország.hu által első alkalommal meghirdetett vlogversenyre. Az AranyVlog célja, hogy megtalálja az ország fiatal tehetséges videóbloggereit, szakmai fejlődési lehetőséget és széles közönségelérést biztosítva számukra.

A legtöbb nevezés a Game / Tech kategóriában érkezett, összesen 17 – közülük választja majd ki jövőbeli vloggrét a verseny fő támogatója, az E-Digital, valamint részesíti speciális különdíjban, egy 200 000 Ft értékű vásárlási utalványban. Egyformán népszerűek voltak a Zene/Film/Kult és a Személyes kategóriák, 14-14 pályázóval. A Szépség/Otthon kategóriában pedig 10 vlogger versenyez egymással.


Az indulók között akadnak olyanok is, akik nemrég indították videócsatornájukat, és olyanok is, akik már több ezer követővel rendelkeznek. A szakmai zsűri – amelynek tagjai: Bíró Pál, a Google YouTube-ért felelős magyarországi vezetője, Szirmai Gergely, az egyik legismertebb hazai vlogger, és Kruzslicz Dávid, a Szeretlek Magyarország.hu főszerkesztője – már megkezdte a pályázatok értékelését, a feltöltött videók érdekességét, a vloggerek személyiségét, a technikai eszközök használatát, a rajongókkal való kommunikációt szem előtt tartva.


A közönség is kiválaszthatja kedvenceit: július 31-ig egyszerű regisztráció után bárki szavazhat a pályázatra beérkezett videókra a verseny weboldalán. Amellett, hogy a szavazók akár hozzásegíthetnek egy vloggert a népszerűség-növeléshez, az E-Digital által felajánlott értékes nyereményeket nyerhetnek.

További információ elérhető a www.aranyvlog.hu oldalon.

Kulcsszavak: vlogger videopályázat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09