A ZTE nagyobb figyelmet szentel a magyar ügyfeleknek

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 1. 11:27

A ZTE Corporation tavaly kötött megállapodást a magyar kormánnyal. Ennek jegyében Budapesten hozta létre egyik globális hálózatüzemeltető központját. Most egy újabb lépéssel, az Enterprise Grouppal együttműködve, szeretné ötvözni a távközlési szolgáltatók számára világszerte elérhető és itthonról felügyelt menedzsmentszolgáltatásait a hazai piac átfogó ismeretével.

A kínai ZTE jelenleg a világ egyik vezető távközlési megoldás szolgáltatónak számít. A közel 30 éves vállalat már két éve van jelen a magyar piacon, amelyben lát még potenciált, hiszen az Enterprise Grouppal közösen újabb megoldáson dolgozik hazánkban.

 

Már két éve kis hazánkban

 

Annak idején a jól képzett emberi erőforrás, a kormányzat nyitottsága és a város természetes környezete miatt döntött Budapest mellett a kínai vállalat, amely elképzelés mára bizonyította helyességét – mondta el Werschitz Ottó, a ZTE Hungary Kft. üzletfejlesztési igazgatója. Az azóta eltelt időben nemzetközi szinten már közel egy tucat távközlési hálózatot felügyelt a hazánkban működő központ, ahol a hazai sajátosságokat jól ismerő magyar szakember mellett nemzetközi tapasztalattal rendelkező külföldi munkatársak is részt vesznek a munkában. Egy tavalyi döntést követően a vállalatóriás egy európai mobilkészülék-javító szervizközpontot is hazánkba telepített, és a fejlesztésekkel már 4,3 milliárd forint befektetést hozott Magyarországra.

 

A Budapesten működő ZTE távközlési hálózatokat felügyelő, támogató nemzetközi üzemeltető központ (GNOC) a világ számos pontjával van közvetlen összeköttetésben, és több nyelven – köztük magyarul is – segíti ügyfelei munkáját. A központot a legmodernebb infrastruktúrával szerelték fel, és a jelenlegi kapacitás többszörösére is felkészítették. A budapesti hálózatüzemeltető központból látják el az elmúlt napokban a szlovák Swan negyedik mobilszolgáltatóval aláírt 5 éves keretszerződéshez kapcsolódó rendszertámogatási teendőket is, mellyel a ZTE tovább erősíti pozícióját a területen.

 

A ZTE már két éve jelen van az országban. a hálózatüzemeltetés terén A kínai vállalat már mobiljavító központját is Magyarországra telepítette 

 

A sokoldalú vállalat a magyar piacon is szintet lép

 

A ZTE egyike azon kevés gyártónak világszerte, amely a menedzselt szolgáltatások mellett a hálózati elemek legszélesebb körét – beleértve a 450 MHz-es frekvenciasávban működő CDMA mobiltávközlési technológián alapuló adatátviteli szolgáltatásokhoz tartozó legmodernebb berendezéseket – fejleszti és üzemelteti. Az IDC nemzetközi piacelemző cég szerint a vállalat 32%-os részesedéssel piacvezető a CDMA-hálózatok területén, és az elmúlt évben elnyert szerződések számarányát tekintve, a 450MHz-es frekvenciasávban való használatra is alkalmas LTE technológia legdinamikusabban fejlődő gyártójává vált. A cég technológiai innovációjának köszönhetően az LTE-szabadalmak 13%-át e társaság jegyzi.

 

A ZTE Hungary szolgáltatásait közvetve már a hazai mobiltelefon-felhasználók milliós tábora is élvezheti, hiszen a vállalat rádiós és alapinfrastruktúra-szállítója a Telenor Magyarországnak. A mobilszolgáltató számára a GSM/UMTS/LTE hálózat kiépítését, bővítését és üzemeltetését, valamint több mint 6000 állomás, többek között az LTE eNodeB állomások telepítését is végezte.

 

A ZTE a magyarországi üzleti kapcsolatok erősítése céljából egyes projekteknél most a hazai informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátorával, az Enterprise Grouppal közösen szándékozik magasabb szintre emelni itthoni szolgáltatásainak színvonalát, és még inkább szeretne kiemelt figyelmet fordítani hazai ügyfeleire. 

 

Kép: hungarianambiance.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09