Új NetIQ PlateSpin termékcsalád: all in one megoldás a katasztrófa utáni helyreállításhoz

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 29. 11:49

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a legújabb NetIQ PlateSpin portfólió. A legújabb, PlateSpin Forge 700 Series készülékek már akár 40 szerver szolgáltatásai számára képesek teljes körű védelmet, illetve szükség esetén gyors és hatékony helyreállítást biztosítani. Az eszközökön a legfrissebb PlateSpin Forge 11 szoftver fut, amely támogatja a legújabb operációs rendszereket és hypervisorokat. Az ügyfelek az új PlateSpin Forge készülékekkel együtt kipróbálhatják a PlateSpin Recon 4 megoldást, amely akár 100 szerver szolgáltatásainak monitorozására is használható.  Szintén most jelent meg a PlateSpin Migrate legújabb változata, amely egyszerű migrációt tesz lehetővé mindkét irányban fizikai és virtuális szerverek között, különféle hypervisorok, operációs rendszerek és hardverek esetében.

PlateSpin Forge - All in one megoldás a katasztrófa utáni helyreállításhoz


A Forrester Research egy nemrégiben közzétett anyaga azt javasolja az infrastruktúráért és működtetésért felelős szakembereknek, hogy ha még használnak szalagos backup eszközt, azt mindenképpen cseréljék le modernebb, merevlemezes megoldásra, hogy csökkentsék a manuálisan elvégzendő feladatokat, és javítsák a helyreállítási időt. Erre a feladatra teljes körű megoldást kínál a PlateSpin Forge, amely segítségével a szervezetek teljes informatikai szolgáltatásokat tükrözhetnek és védhetnek, beleértve az adatokat, alkalmazásokat és operációs rendszereket.

 


Az új PlateSpin Forge 700 Series készülékek nagy teljesítményű és magas kapacitású helyreállítási környezeteket kínálnak, amelyek hatékonyan és zökkenőmentesen futtatják a vállalati szolgáltatásokat az eredeti környezet megjavításáig vagy pótlásáig. A kínálatban ráadásul már olyan típus is megtalálható, amely akár 40 szerver szolgáltatásait védi egyidejűleg. A készülékeken a legfrissebb, PlateSpin Forge 11 szoftver fut, amelynek köszönhetően az eszközök támogatják a Microsoft, a VMware és egyéb gyártók legújabb operációs rendszereit és hypervisorait.


PlateSpin Recon – Részletes elemzés és pontos tervezés


Az új PlateSpin Forge 700 készülékkel egy időben jelent meg a PlateSpin Recon tervezési és elemzési megoldás legújabb változata, amely segítségével a vállalatok pontos képet kaphatnak az adatközpontban megtalálható fizikai és virtuális gépek, illetve eszközök és szolgáltatások kihasználtságáról. Az eszköz akár száz szerver esetén is képes összegyűjteni az adatokat, beleértve a CPU, a memória, a sávszélesség és a tárhely kihasználtságát. A legfrissebb, 4.1-es kiadás további szervereket, operációs rendszereket és hypervisorokat támogat, és új sablonok segítségével teszi egyszerűbbé a PlateSpin Forge eszközökön alapuló helyreállítási forgatókönyvek tervezését és elemzését. A legújabb Forge 700 Series készülékeket megvásárló ügyfelek 30 napig térítésmentesen igénybe vehetik a PlateSpin Recon megoldást, amely segítségével egyszerűen megtervezhetik disaster recovery stratégiájukat, illetve konfigurálhatják katasztrófavédelmi megoldásukat.


PlateSpin Migrate - Egyszerű, automatizált migráció


Szintén elérhetővé vált a PlateSpin Migrate legújabb változata, amely segítségével egyszerűen kezelhetők és gyorsan áthelyezhetők az informatikai szolgáltatások a fizikai és virtuális gépek, illetve mentések között. A PlateSpin Migrate 11.1 segítségével automatizált módon migrálhatók a szolgáltatások a Microsoft Hyper-V 2012 eszközökre is, emellett a legfrissebb változat a Windows szolgáltatások offline áttelepítését is támogatja. Az új kiadásban továbbá egy új parancssor-felülettel egészült ki a grafikus interfész, amely egyszerűbbé és olcsóbbá teszi a tömeges migrációkat. A PlateSpin Forge készülékek magukban foglalják a PlateSpin Migrate funkcionalitását, ezáltal nem csupán védelmi megoldásként, de univerzális migrációs eszközként is alkalmazhatók.


Az új NetIQ PlateSpin termékek már elérhetők. További információ: https://www.netiq.com/solutions/disaster-recovery/
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05