Androidon a legnépszerűbbek a felnőtteknek szóló videók

Farkas Norman, 2014. szeptember 8. 16:48

Kíváncsi vagy, melyik mobil platform felhasználói néznek legtöbbet felnőtteknek szóló videókat a neten, illetve kik időznek a legtöbb ideig egy-egy látogatás alkalmával? A Pornhub friss statisztikájából minden kiderül.

Manapság, az okos mobil eszközök világában nem meglepő, hogy sokan az okostelefonjukon, vagy a táblagépükön néznek felnőtt filmeket pedig kár tagadni, hogy jelenleg is a számítógép, no meg a TV az ideális eszköz erre a célra a nagyobb megjelenítő és az élvezhetőbb hangminőség miatt.

 

Eddig nem nagyon volt infónk arról, hogy az egyes mobil rendszerek (pl. Android, BlackBerry 10, Windows Phone, iOS stb.) felhasználói milyen gyakran néznek pornót készülékeiken, de a Pornhub friss statisztikája többek között ebbe is bepillantást enged.

 

Ami az okostelefonokat illeti, a felnőtt videókkal foglalkozó oldal mérései szerint az Android rendszerű kütyük a legnépszerűbbek (48,24%) a mobilos pornókedvelők körében. A Google platformját az Apple iOS-e követi 40,6 százalékkal, majd a Windows Phone (2,3%) és a BlackBerry (1,81%) következik. Nem teljesen világos miért, de a Portnhub egy külön kategóriába vette a Samsung eszközöket (1,19%), miközben a gyártó legnépszerűbb készülékei Androidot futtatnak.

 

 

Az alant látható kép már a táblagépes látogatások esetében mért rendszermegoszlást mutatja, s egyértelműen az – iOS alapú – iPad vezet a maga 77,38 százalékával. A második helyen az androidos tabletek állnak 21,5 százalékkal, majd a BlackBerry jön (0,6%) és a Windows zárja a sort.

 

 

Most hogy kiderült, az androidosok és az iOS felhasználók néznek mobil eszközeiken pornót a leginkább, már csak az a kérdés, vajon kik bírják a legtovább. :) Erre az alábbi diagram válaszol, melyből kiderül, hogy bár cirka ugyanannyi oldalt tekintenek meg egy látogatás során, mint a konkurens rendszerek használói, egyértelműen a blackberrysek a legpotensebbek, hiszen átlagosan 11 percet és 53 másodpercet töltenek el a felületen.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

10 NASA találmány, melyek ma már hétköznapinak számítanak

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is gondolnánk, hogy a világ legnagyobb űrügynöksége, a NASA áll kifejlesztésük mögött. A National Geographic összegyűjtött 10 olyan forradalmi találmányt, melyet a kezdetekben az űrkutatásban használtak, de később gyökeresen alakították át az emberek életét.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09