Egy kézben az ország legnagyobb WiFi hálózata

Az ACE Telecom a Wiera felvásárlásával bővíti WifiZone szolgáltatását

forrás: Prím Online, 2014. október 9. 15:24

Az ACE Telecom az ország egyik legnagyobb WiFi szolgáltatójává válik az országszerte számos hotspotot üzemeltető Wiera felvásárlásával. A WifiZone szolgáltatás révén már korábban is jelentős piaci szereplő tovább erősíti pozícióját a budapesti szállodákban és vendéglátóhelyeken, valamint nagyobb vidéki városok frekventált területein elérhető Wiera hotspotok átvételével. Az akvizícióval az ACE Telecom a WifiZone mellett más szolgáltatások terén is bővülésre számít.

Az ACE Telecom WifiZone állomásainak többsége Budapesten található, ám lefedettségi területén belül több vidéki városban, így Budaörsön, Szentendrén és Vácott is számos kültéri és beltéri hotspotot üzemeltet. A felhasználók eddig éttermek és plázák mellett olyan turisták által gyakran látogatott helyeken találkozhattak a szolgáltatással, mint a Magyar Nemzeti Galéria, a Gellért Fürdő, vagy a Városligeti Műjégpálya. A felvásárlással az ACE Telecom hálózata 10 szállodával, valamint többek között Burger King gyorséttermekkel és kávézókkal is bővül. A lakossági felhasználói kör szélesedése mellett üzleti partnerré válnak a vezeték nélküli elérést biztosító szállodák is, akik továbbértékesítik, vagy ingyenesen biztosítják a szolgáltatást. Az összevont hálózat egységesítése már folyamatban van, és a hamarosan teljesen megújuló rendszeren keresztül a felhasználók ezentúl még kényelmesebben kapcsolódhatnak a világhálóra.

„Az akvizíciónak köszönhetően nem csak a WifiZone szolgáltatás ügyfélköre bővülhet jelentősen. A partnereinknek mindig kényelmesebb minden távközlési szolgáltatást egy kézből kapni, így az új végpontokon EventCom rendezvény internetszolgáltatásunk kapcsán is terjeszkedésre számítunk” – mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.
 

Kulcsszavak: Wiera Wi-Fi ACE Telecom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50