Simple-Samsung összefogás a mobiltelefonos fizetés elterjesztéséért

forrás: Prím Online, 2014. október 29. 09:29

Stratégiai együttműködést kötött a Simple, az OTP okostelefonos fizetőalkalmazása és a Samsung, koreai mobiltelefongyártó - közölte a magyar fél.

A összefogás célja a mobiltelefonos fizetés elterjesztése, a program keretében pedig a magyar csapat a legújabb Samsung okosórára is fejleszt majd. A közlemény szerint az együttműködés kiemelkedő témája az, hogy miként lehetséges minél több módon az okosóra bevonása a mobillal történő vásárlási folyamatba. A fizetőalkalmazás jövőbeli funkciója lehet például, hogy a parkolás pillanatnyi állásáról, vagy a hívott taxi érkezéséről a felhasználó, az okosóráján kap értesítést - tájékoztatott a közleményben Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője.

 


 

A hazai fejlesztésű Simple olyan mobilszolgáltató és bankfüggetlen alkalmazás, amellyel eddig a mozi és jegyvásárlás, az éttermi és online ételrendelés és fizetés, valamint italautomatás fizetés állt rendelkezésre. Idén decembertől parkolódíj és autópálya matrica is fizethető, taxi rendelés szintén lehetséges, valamint az út költsége is fedezhető az alkalmazás segítségével.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05