Frissült a HU-GO Mobil alkalmazás

Mészáros Péter, 2014. november 13. 13:33

A fedélzeti eszközzel nem rendelkező hazai és a külföldi fuvarozók mindennapi életét könnyítette meg az idén áprilisban bevezetett, ingyenesen letölthető HU-GO Mobil alkalmazás, amely Android és iOS platformon is elérhető. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az eddigi felhasználói visszajelzések alapján egy továbbfejlesztett, bővített kényelmi funkciókat tartalmazó HU-GO Mobil alkalmazás-frissítést tett elérhetővé.

A fejlesztés célja egy olyan mobilfizetési megoldás kialakítása volt, amely a fedélzeti eszközzel nem rendelkező, a fizetős útszakaszokat csak alkalmanként használó hazai és külföldi teherfuvarozóknak egyaránt kényelmes megoldást nyújt az elektronikus útdíj megfizetésére.

 



Az áprilistól augusztusig terjedő időszakban a fuvarozók csak regisztráció nélkül vásárolhattak viszonylati jegyeket a HU-GO Mobil alkalmazással, bankkártya terhére történő fizetéssel. A HU-GO Mobil továbbfejlesztett verziója a HU-GO rendszerben regisztrált ügyfelek részére új szolgáltatásokat nyújt. A továbbfejlesztett applikáció lehetőséget biztosít a regisztrált HU-GO felhasználóknak – az ügyfél-azonosítójukkal való bejelentkezés után – a folyószámla egyenlegük terhére történő viszonylati jegy vásárlására is. Az új HU-GO applikáció segítségével a fuvarozók egyszerűbben változtathatják gépjárművük tengelyszámát az aktuális állapotnak megfelelően, valamint nyomon követhetik HU-GO folyószámláik egyenlegeit is. A bankkártya adatainak biztonságáról az OTP Bank gondoskodik.

A kibővített kényelmi funkciókkal rendelkező magyar, angol és román nyelven – az alábbi QR kódok segítségével – ingyenesen letölthető alkalmazás hamarosan további nyelveken, valamint Windows operációs rendszerű telefonokon is elérhetővé válik.

Kulcsszavak: HU-GO mobilalkalmazás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05