Dokumentumkezelés egy érintésre

forrás: Prím Online, 2014. november 21. 09:33

Napjaink üzleti élete a vállalatoknak nem enged percnyi késlekedést sem. Gyorsan, a lehető leghatékonyabban kell a munkafolyamatokat menedzselni, hogy a kiélezett versenyhelyzetben sose maradjanak alul, többek között a dokumentumkezelésben sem. A Xerox ezeknek a piaci igények érdekében vezette be idehaza is új multifunkciós berendezését, a WorkCentre 3655-öt.

A Xerox bemutatta legújabb multifunkciós berendezését. Az új MFP-jét felszerelték a ConnectKey szoftverrel, ami jelentősen egyszerűsíti a berendezéssel elvégezhető munkafolyamatokat. Egy érintéssel indítható a szkennelés, illetve a dokumentumok megosztása emailben, a felhőbe, vagy más dokumentumtárba. Továbbá ez a megoldás gyorsítja a nyomtatást, így pc-ről, mobilkészülékről, USB-s berendezésről és a felhőből is pillanatok alatt kinyomtathatóak a kijelölt dokumentumok.

 

A WorkCentre 3655 nyomtatási és másolási sebességére nem lehet panasz. Az első oldal nyolc másodperc alatt készül el, és egy perc alatt 47 oldal állítható elő. A készülék papírkapacitását is növelték. 2350 lappal tölthető fel egyszerre, így jelentősen csökkenthető az utántöltésre szánt idő. A gyorsaság mellett a perszonalizáció is kiemelt szerepet kapott. A Xerox Extensible Interface Platform segítségével személyre szabhatóak a készülék funkciói.

 

A berendezéshez elérhető a Xerox Global Print Driver, ami jelentősen egyszerűsíti a nyomtatás menedzselését. Ezzel az univerzális driverrel könnyedén telepíthetőek, frissíthetőek és kezelhetőek a hálózatba kötött Xerox, illetve nem Xerox gépek. A gépen a McAffe biztonsági megoldásai futnak. Az aktív, folyamatosan ellenőrzött védelmi „fal” garantálja a készülék és a dokumentumok teljes körű védelmét bármilyen kártékony külső behatás ellen. Mindezek mellett a két oldalas nyomtatás és a hasonló alapbeállítások teszik lehetővé, hogy a készüléket takarékosan lehessen üzemeltetni.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50