Akár buszmegállóban is vásárolhatunk a Tescóból

Czipperer Dia, 2014. december 2. 16:24

Az online rendelés után már mobilról is lehet vásárolni a Tesco áruházakban. Megjelent az ingyenes mobilalkalmazás, mellyel bárhol intézhetők a kisebb vagy nagyobb bevásárlások is, akár egy buszmegállóból is.

A Tesco megy hozzád

 

Magyarországon egyedi megoldással rukkolt elő a Tesco. Már mobilról is lehet vásárolni a Bevásárlás névre keresztetl mobilalkalmazással, mely Android és iOS alapú mobilokra is elérhető. Az applikáció segítségével a részletes termékkínálatot is megtekinthetjük, vagy áruházak szerint is kereshetünk. Van külön akció fül is, és kedvenceket is beállíthatunk.

 


Az alkalmazáson belüli vásárláshoz létre kell hozni egy Tesco fiókot, ahol minden egyes vásárlás külön megtekinthető és egyedi kétórás idősávot is foglalhatunk, hogy mikor szeretnénk, hogy megérkezzenek a rendelt termékek. A kiválasztott sávot 2 órán keresztül tartják fenn számunkra a foglalástól számítva.

 

A Tesco fiókban a Clubkártya számát is meg lehet adni, így a vásárlás alkalmával a pontok is gyűlnek. A Clubkártya számát az alkalmazásba épített vonalkód-olvasóval is beolvashatjuk.

 

A listát pedig a kiszállítást megelőző napon 23 óráig lehet módosítani a Bevásárlásaim menüpontban. Új elemeket is hozzá lehet adni, illetve a mennyiség is néhány érintéssel módosítható.

 

A szállítás

 

Ha éppen nem vagyunk otthon, amikor szükségünk lenne kosarunk tartalmára, de napközben éppen egy Tesco áruház mellett járunk, személyesen is átvehetők a vásárolt termékek, viszont a bolt bebarangolásával töltött idő még így is megspórolható.

 

A kiszállítás díja idősávtól függően változik: 349 és 599 forint körüli összegre számíthatunk. A rendszer azt is jelzi számunkra, mely időpontok teltek már be. A rendelés véglegesítése előtt, ha van, kuponkódot is megadhatunk, melynek értéke automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

 

A fizetésnél választhatjuk az online és az átvételnél történő fizetési opciót is. Arra is van lehetőség, hogy az appon belül ÁFA-s számla igényünket is jelezzük.

 

A buszra várva is vásárolhatunk
 


A budapestiek számára még egy újdonságot tartogat a Tesco. A város 12 forgalmas buszmegállójában megjelennek a Tesco virtuális polcai az akciós termékekkel. Azonban a képeken felül minden fontos, a boltban is fellelhető információ megtalálható a fotó alatt, valamint a vonalkód is, melyet egyszerűen, az applikáció segítségével beolvashatunk. Így nem kell a termékeket keresgélni a listában.

 

Tesco buszmegállók:

 

Budán

 

Batthyány tér: 39 busz, végállomás; Döbrentei tér: 19 villamos, Kelenföld vasútállomás felé; Karinthy Frigyes út: 212 busz, Svábhegy felé; Kosztolányi Dezső tér: 114, 214 busz, végállomás; Móricz Zsigmond körtér (Karinthy F. út): 33 busz, végállomás; Őrmező M4 végállomás: 87, 187 buszok Kamaraerdő felé; Széll Kálmán tér: 149 busz, végállomás; Széll Kálmán tér: 5 busz, Pasaréti tér felé

 

Pesten

 

Deák tér: 47, 49 villamos végállomás (Madách tér felőli peron); Örs vezér tere: 131, 231 busz, végállomás; Thököly út - Stefánia út: 75 troli, Puskás Ferenc Stadion felé; Keleti pályaudvar: 80, 80 A troli, végállomás

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Újabb Apple Premium Partner üzlettel erősít az iSTYLE a Westendben

Az iSTYLE, az Apple termékek vezető hazai viszonteladója, a mai napon megnyitotta második Apple Premium Partner üzletét a Westend City Centerben. A lépés fontos mérföldkő az iSTYLE életében, hiszen az új flagship store árukínálata, magasan képzett munkatársai és minőségi szolgáltatásai még közelebb hozzák az ikonikus Apple Store-ok vásárlási élményét a hazai közönséghez.

2024. március 8. 18:00

Google atombomba: kombinált Core, Spam és HCU algoritmus frissítés egyszerre

A Google a tegnapi napon bejelentette, hogy több intézkedést is bevezet, amelyek célja a keresési eredmények minőségének javítása.

2024. március 6. 14:39

Átadták a Marketing Diamond Awards győzteseinek járó díjakat

Február 7-én, a MARKETING TRENDFORUM keretén belül, az ETELE CINEMA-ban rendezett eseményen adták át a Marketing Diamond Awards 2023-as elismeréseit. Idén a Pentacom lett az „Az Év Ügynöksége”, míg a Billingo Technologies Zrt. érdemelte ki az „Az Év Vállalata” díjat. A 34 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján „Az Év Marketingnagykövete” címet a Kiszervezett Marketing kapta. 

2024. február 14. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05