Jól szerepelt a teszteken az ESET Smart Security 8

forrás: Prím Online, 2014. december 5. 08:23

Az ESET Smart Security termékének legújabb kiadását díjnyertes pontszámmal minősítették a legutóbbi AV-Comparatives Performance Testen, illetve az AV-Test Self-Protection for Antivirus Software tesztjén is. Mindkét elismerést egy-egy független és elismert tesztszervezet  osztotta ki, amelyek vizsgálatánál minden versenytársát megelőzte az ESET megoldása.

Az AV-Comparatives Advanced+ díjjal jutalmazta az ESET Smart Security szoftverét. A teszt részletei szerint az ESET érte el a teljesítményért járó legmagasabb pontszámot, megelőzve ezzel az összes versenytársát. Az AV- Comparatives kifejezetten a biztonsági szoftverek a rendszer teljesítményére mért hatását vizsgálta olyan speciális feladatok elvégzése közben, mint a letöltés,  fájlok kódolása és archiválása, megnyitás, másolás illetve alkalmazások telepítése és indítása.

 

Az ESET egész évben kitűnő teljesítményt nyújtott vizsgálataink során. Amellett, hogy kimagasló védelmet biztosít ügyfeleinek, az utolsó teljesítményvizsgálatunk során az is bebizonyosodott, hogy alig van hatással a számítógépek sebességére/teljesítményére.“ – mondta Andreas Clementi, az AV-Comparatives elnöke.

 

Az AV-Comparatives számos saját vizsgálati esetet, iparági szinten elfogadott teljesítményi és PC Mark teszteket használt a felméréshez. A díjat egy alapértelmezetten telepített Windows 8.1 64 bit rendszer alatt futó eredményértékelés alapján osztották ki. Az AV-Test szakemberei 24 otthoni és 8 vállalati biztonsági megoldást teszteltek 2014 októberében, hogy lássák vajon használják-e a nyílt hozzáférésű védelmi mechanizmusukat, nevesítve az ASLR-t (Address Space Layout Randomization) és a DEP-et. (Data Execution Prevention)

 

Az AV-Test kifejezetten a különböző megoldások önvédelmi képességeire fókuszált, legutóbbi vizsgálatuknál az ESET Smart Security 8 volt az egyetlen termék, amely 100%-os eredményt ért el.

 

Minden ESET által kínált megoldás többrétegű védelmen alapul, ezáltal egy erőteljes védőpajzsot nyújtva biztosítja felhasználóinknak a biztonságos internetezést és az online játékok közbeni önfeledt szórakozást. Emellett természetesen a szoftver saját önvédelmi képessége jelenti a kulcsot a sikerhez, enélkül ugyanis bármilyen teljes értékű biztonsági megoldás hasztalan lenne.” – nyilatkozta az elismerés kapcsán Eduard Kesely, az ESET senior termékmenedzsere.

 

Az ESET Smart Security többrétegű, komplex védelmet biztosít és garantálja személyes adataink biztonságát a Lopásvédelem, intelligens személyi tűzfal és adathalászat elleni védelmi modulok alkalmazásával. Az ESET Smart Security legújabb 8-as verziója olyan új technológiákkal is büszkélkedhet, mint a botnet elleni védelem, amely megakadályozza, hogy számítógépünk egy zombihálózat részévé váljon, illetve a továbbfejlesztett exploit blokkoló, amely olyan támadásokat képes elhárítani, amelyek megkerülhetnék a feltelepített víruskeresőket.

 

 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09