Vodafone: korlátlan roaming és vezetékes telefon

forrás: Prím Online, 2014. december 8. 13:09

A korlátlanság, az oszthatóság és a kiszámíthatóság jegyében a Vodafone Magyarország kis és középvállalati ügyfeleinek korlátlan roamingot, több eszköz között is osztható mobilinternetet és komplex vezetékes-mobil szolgáltatást is kínál, jelentette be Király István, a Vállalati Szolgáltatások Üzletág Vezérigazgató-helyettese.

Korlátlan roaming


Mint mondta, a Vodafone a most bevezetett Business Red Europe csomaggal Magyarországon először kínál korlátlan roaming lehetőséget a sokat utazó vállalkozóknak az EU területén, sőt, január végéig az USA-ban is. A havi 19 990 Ft-ba kerülő csomagban a természetesnek számító belföldi korlátlanság mellett havi 10GB-os osztható adatforgalmi keret, egy vezetékes telefonszám, valamint többek között 100 perc a tarifába foglalt – az 1. és 2. zónába, azaz Európába irányuló – nemzetközi hívás is szerepel.

 


Mindez azt jelenti, hogy a Business Red Europe csomag előfizetői, az Európai Napijeggyel lefedett régióban pontosan ugyanúgy használhatják ezután a mobiltelefonjukat és az osztható adatforgalmi keretnek köszönhetően a táblagépüket is, mint itthon.

A kevesebbet utazóknak szól a Business Red Plus csomag, ami a belföldi korlátlanság és 4GB-os adatkeret mellett havi 5 Európa Napijegyet és 50 perc nemzetközi hívást tartalmaz szintén az 1-es és 2-es zónába.

A Red Basic, valamint a Business Red Plus és Europe csomagok esetében ráadásul a Vodafone a 24 hónapos határozott idejű szerződés idejére havi két, három, vagy négy ezer forint kedvezményt ad a második előfizetéstől kezdve.

Vodafone Iroda


A Vodafone Magyarország a kisvállalkozásoknak kínált Vodafone Iroda szolgáltatásával virtuális szolgáltatóként belépett a vezetékes hangszolgáltatás piacára. A szolgáltatással a Vodafone a KKV ügyfelek számára biztosítja a folyamatos elérhetőséget, akár a meglévő vezetékes telefonszámon is. Az Externet vezetékes szolgáltatóval közösen nyújtott szolgáltatással akár a vezetékes faxszámon fogadott faxok is bárhol bármikor olvashatók.


A Vodafone Iroda szolgáltatással a kisvállalkozások által eddig használt vezetékes számok megmaradnak és nincs több vesztett hívás, hiszen a vezetékes szám mobilon csörög. A szolgáltatáshoz akár (a Vodafone hálózatára csatlakozó) asztali telefonkészülék is választható, így egy adott cégen belül ingyenesen hívhatják egymást az asztali telefonok és a mobilok.


A Vodafone Iroda legfontosabb szolgáltatása, a Vezetékes telefonszám bármely Vodafone üzleti mobiltarifához választható és legalább havi 1000 lebeszélhető percet tartalmaz. A Vodafone Iroda csomag ügyfelei meglévő ADSL internet szolgáltatásukat is átvihetik a Vodafone-hoz így akár valamennyi távközlési szolgáltatásukat egyetlen szolgáltatótól vehetik igénybe.

MultiNet: osztható mobilinternet


A KKV-k rugalmas, kiszámítható működése érdekében a Vodafone elérhetővé tette az osztható internet csomagokat. Mostantól az üzleti ügyfelek igény szerint használhatják fel a MultiNet csomagok adatmennyiségét okostelefonon és tableten. Bizonyos előfizetések (pl.: Business Red Plus és Europe) már eleve tartalmazzák ezt a szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy a hangalapú előfizetésbe épített adatmennyiség mellett nincs szükség még egy külön havidíjas internet előfizetésre, az okostelefon mellett például egy táblagéppel is ugyanazt az adatmennyiséget lehet használni, így biztosítva a kényelmes munkavégzést. Természetesen bármikor lehet nagyon gyorsan egy gombnyomással további adatmennyiséget rendelni, ha az előfizetésbe épített elfogyna.
 

Kulcsszavak: Vodafone roaming vezetékes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05