A REGIO JÁTÉK webáruháza lett az év e-kereskedelmi honlapja

forrás: Prím Online, 2014. december 8. 16:33

A REGIO JÁTÉK idén megújult webáruháza naponta 7000 féle aktuális játékot tesz elérhetővé, egyéni felületet biztosít a partnerei és a beszállítói számára, emellett állandó kapcsolatban van az ország 33 REGIO JÁTÉK üzletének aktuális készleteivel. A saját fejlesztésű oldalt e-kereskedelem kategóriában választották az Év Honlapja díj nyertesének.

Az idén megújult regiojatek.hu webáruház fejlesztésekor az egyszerű kezelhetőséget, a gyors keresési lehetőséget és a vásárlók pontos informálását helyezték előtérbe. A REGIO JÁTÉK Webáruházban elérhető több ezer játék között a hatékony keresést a szabadszavas kereső mellett életkor, ár, nem és különböző termékkategóriák szűrési lehetőség segíti.

A vásárlók pontos informálása érdekében a webáruházban megjelenő teljes termékpaletta rendszeresen szinkronizál a vállalat üzleteiben és raktáraiban elérhető készletekkel, és kizárólag azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek legalább házhozszállítással azonnal megvásárolhatók. Amennyiben a választott átvevőponton valamely megvásárolandó termék adott pillanatban nem elérhető, a rendszer azonnal tájékoztatja a vásárlót, és felajánlja a házhozszállítás lehetőségét.

 



„A REGIO JÁTÉK webáruháza volt az első online játékáruház Magyarországon” - nyilatkozta a díj kapcsán Gyaraki József ügyvezető tulajdonos. „Az új weboldalt az e-kereskedelem terén szerzett több mint 10 éves tapasztalatainkat felhasználva hoztuk létre annak érdekében, hogy maximálisan kielégítő vásárlói élményt nyújtson.”
 
Mivel a REGIO JÁTÉK játék-nagykereskedelemmel is foglalkozik, webáruháza a több száz viszonteladója és beszállítója számára is egyéni felhasználói felületet biztosít. Itt a partnerek saját, személyre szabott feltételeik mellett a vásárlókhoz hasonlóan megrendelhetik az üzleteikbe szánt termékeket, amely különösen a kiemelt időszakokban jelentős idő és költségmegtakarítást tesz lehetővé számukra.

A REGIO JÁTÉK a hagyományos kereskedelem területén is innovatív szemléletéről ismert. Az áruházak polcain többek között elektronikus árkijelzők működnek, és a cég jelenleg is a jövő áruházának nevezett technikai rendszer fejlesztésén dolgozik.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05