Felvásárlással bővíti oktatási szolgáltatásait a Xerox

forrás: Prím Online, 2014. december 11. 13:43

Éves szinten eléri a 129 milliárd dollárt a világ outsource felnőttoktatási piaca, ahol a legfőbb megrendelők a kormányzati, a telekommunikációs és a pénzügyi szegmensből kerülnek ki. A Xerox folyamatosan bővíti a tevékenységét ezen a területen. A napokban megvásárolta az Intrepid Learning Solutions vállalatot, aminek köszönhetően tovább erősíti az oktatási portfólióját, illetve újabb piaci szereplőknek mutathatja be a Xerox tehetséggondozási-és képzési programjait.

Az Intrepid Learning Solutions felvásárlásával a Xerox szélesíti az oktatási programjait kutatási- és tanácsadói kapacitásokkal, amelyek révén még inkább vállalatra szabott megoldásokat tudnak a jövőben kidolgozni. Emellett hozzájuk került a cég 260 dolgozója, akik adminisztrátorként, instruktorként és trénerként vehetnek részt a különböző oktatási projektekben.


A két cég együttműködése lehetőséget teremt arra is, hogy az ügyfelek az Intrepid megoldásai, működési háttere, tapasztalatai, illetve a Xerox felhő-alapú, e-learning és más oktatási programjai révén olyan ismeretekhez, képzéshez jussanak, amelyekkel még versenyképesebbek lehetnek a saját területükön.


Az akvizíció pénzügyi vonatkozásait a cégek üzleti titokként kezeli és a részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
 

Kulcsszavak: Xerox oktatás +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05