Ünnepi ajánlattal készült az Invitel

forrás: Prím Online, 2014. december 20. 10:39

A digitális televíziózásnak köszönhetően napjainkban már a tévéműsor is alkalmazkodik hozzánk. Ez különösen jól jöhet az ünnepek alatt. Az Invitel ígérete szerint csatornaválasztékában mindenki talál kedvére való műsort az ünnepek idején is, és az új előfizetőkre is gondoltak.

Szünidei szórakozás a sztárokkal

 

A televíziócsatornák a téli hónapokban is izgalmas műsorokkal várják a nézőket. A romantikus vígjátékok kedvelői például a Szerelem a végzeten vagy éppen a Love Guru hőseinek szoríthatnak a Családi csomagban elérhető Paramount Channelen, a filmdrámák iránt érdeklődők Phillips kapitány történetét izgulhatják végig a kiegészítő csomagban elérhető HBO-n, a nevetésről pedig többek között a Modern család és az Agymenők gondoskodnak hétről hétre az Alap csomagban található Comedy Central csatornán.

 

Nincs több elszalasztott program

 

Az Invitel digitálistévé-szolgáltatásaival szükség esetén megállítható, illetve fel is vehetők az egyes műsorok. Lakóhelytől függően pedig helyileg vagy hálózati eléréssel programozható a videórögzítés.

 

Új év – új kedvencek

 

Az új év néha új kezdetet is jelent a munka vagy a magánélet terén. Az Invitel is tartogat újdonságokat 2015-re. Az Invitel-előfizetők hamarosan otthonukban követhetik a népszerű labdarúgó-mérkőzéseket, valamint a hazai jégkorong- és vízilabda-versenysorozatokat a kínálatban január 1-től elérhető DIGI Sport 2 csatornán.

 

A díjnyertes tévésorozatokat pedig magyar nyelven is megtekinthetik a szintén jövő év elejétől fogható FOX-on. A legnagyobb filmstúdiók olyan rég várt alkotásai közül válogathatnak, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei.

 

Új előfizetők

 

Aki új lakossági ügyfélként most fizet elő az Invitel tévé-, internet- és telefonszolgáltatásai közül kettőt vagy hármat egyben tartalmazó Invilág csomagra kétéves szerződéssel, annak a vállalat egyszeri bruttó 10 ezer forintot elenged a havi díjból. A legújabb, tematikus minicsomagok egyike pedig az új előfizetés keretében 90 napon keresztül díjmentesen kipróbálható, így az ünnepek alatt is garantált a személyre szabott szórakozás.

Kulcsszavak: TV Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15