Megérkezett az Oracle Service Cloud új kiadása

forrás: Prím Online, 2015. február 5. 13:38

Az ügyfél-életciklus jobb megértését és a szolgáltatások hatékonyabb együttműködését segíti az Oracle Service Cloud

Az Oracle Service Cloud új kiadásának legfontosabb funkciói


·    A magasabb színvonalú ügyfélélmény biztosítása érdekében az Oracle olyan képességekkel frissítette Oracle Service Cloud megoldását, mint a képesség alapú feladatkiosztás, látogatói böngésző előzmények és hatékonyabb közösségi média monitorozás. Új eszközök az együttműködés során felmerülő problémák gyors megoldására, javított co-browse és szabályozás-automatizáció, amely a szolgáltatói csoportnak segít a felhasználói igények jobb megértésében.


·    A LiveLOOK akvizíciója után, a legújabb kiadás szorosan integrálja a továbbfejlesztett Oracle co-browsing funkciót az Oracle Service Cloud megoldásba.


·    Az Oracle Service Cloud egyesíti a webes, közösségi és contact center tapasztalatokat egy egységes, többcsatornás szolgáltatás megoldásban, amely a szervezetek számára lehetővé teszi az elfogadottság és az eladások növelését, a bizalom építését és a meglévő kapcsolatok erősítését, illetve a költségek és a szükséges erőfeszítések csökkentését.


·    Az Oracle Customer Experience Cloud alkalmazás-portfólió részeként, az Oracle Service Cloud könnyen integrálható az Oracle Marketing Cloud, Oracle Sales Cloud, Oracle Social Cloud, és az Oracle Commerce megoldásokkal, amely így 360 fokos rálátást biztosít az ügyfelek egész életciklusa során.

 



A felhasználói élmény jobb megértése


Az Oracle Service Cloud az alábbi megoldásokkal segíti a szervezeteket a felhasználói élmény jobb megértésében:


·    Képesség alapú feladatkiosztás: ez a képesség segít összepárosítani a speciális kéréseket a megfelelően képzett ügyfélszolgálatos munkatárssal. Ennek segítségével a szervezetek az ügyfélértékhez, vagy bármilyen más megadott szemponthoz igazodó egyéni szolgáltatást nyújthatnak, amely gyorsabb problémamegoldással, és a produktivitás általános növelésével párosul.


·    Látogatói böngésző előzmények:
Amikor a felhasználók elakadnak az önkiszolgálási folyamatban és segítséget kérnek az ügyfélszolgálattól, a látogatói böngészés előzményei lehetővé teszik az ügyfélszolgálati munkatársnak, hogy megkeresse az utoljára látogatott weboldalat, és azonnali képet kaphat a problémáról, ami a felhasználót az ügyfélszolgálathoz vezette. Az így megtakarított idő növekvő ügyfél-elégedettséget és csökkenő költségeket jelent.


·    Oracle Social Cloud:
A széleskörű közösségi monitorozás és a hatékony elemzés segítségével a szervezetek jobban megérthetik, mikor tudnak proaktívan segítséget nyújtani a közösségi hálózatokat használó ügyfeleiknek. Az megoldás zökkenőmentesen továbbítja a közösségi hozzászólásokat az Oracle Service Cloud rendszerébe, ahol több ügyfélszolgálati eszköz áll rendelkezésre a hatékony reagálásra. Az újabb és újabb ügyfél válaszok összefűzésre kerülnek az eredetivel, így határozva meg a megfelelő Oracle Service Cloud intézkedést. A megoldás így segítséget nyújt a trendek korai felismerésében, növeli a felhasználói elégedettséget, illetve megszünteti az osztályok közötti esetleges költséges és kellemetlen súrlódásokat.

 

Hatékonyabb együttműködés és gyors reagálás az Oracle Service Clouddal


·    Oracle co-browse: A frissített Oracle Service Cloud szorosabban integrálja a funkciót, amelynek segítségével az ügyfelek azonnal, külön letöltés nélkül megoszthatják képernyőjüket az ügyfélszolgálatos munkatárssal. Ez a megoldás megnöveli az első ügyfélszolgálattal való kapcsolatba lépés hatékonyságát (first-contact resolution – FCR), valamint gyorsabb hang és chat kommunikációt tesz lehetővé.


·    Hatékonyabb együttműködés:
A teljesen integrált funkciók lehetővé teszik az ügyfélszolgálati munkatársak szakértelmének vállalatszintű kihasználását a párbeszédek és a dokumentum megosztás segítségével. A közvetlenül az ügyfélszolgálati munkatárs konzolján vagy a mobileszközökön megkönnyített együttműködési lehetőségek gyorsabb és teljesebb problémamegoldáshoz vezetnek.


·    Szabályozás-automatizáció: Azon szervezetek számára, ahol komplexek és gyakran változnak a folyamatok, az Oracle Policy Automation felhőszolgáltatás dinamikus kérdőíveket biztosít mind a felhasználók, mind az ügyfélszolgálati munkatársak részére az alkalmazhatóság azonnali eldöntése érdekében. A megoldás legfrissebb kiadása olyan fejlesztéseket tartalmaz az interjúk lebonyolításának területén, valamint a termelékenység javításának modellezésében – mint a csoportmunkában történő modellezés, vagy az iparág-specifikus minta projektek – amelyek jelentősen felgyorsítják a megoldás bevezetését.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50