Valentin-napi ajándékötletek a Sonytól

forrás: Prím Online, 2015. február 14. 09:26

Amennyiben még mindig keresi a tökéletes ajándékot, akkor hallgassa meg a Sony javaslatait, hogy elkápráztassa kedvesét.

A sport szerelmeseinek

Akár együtt vagy külön sportol szerelmével, a jó zene mindig ad egy kis extra energiát a mozgáshoz. Legyen egy izzasztó fitness óra vagy pár hossz leúszása a vízálló (2 méterig) NWZ-WS613 MP3 lejátszó tökéletes társa lesz. Az egyérintéses NFC és Bluetooth® kapcsolat segítségével csakis az edzésre kell koncentrálnia. A 4 GB-os tárhelynek (kb. 1000 zeneszám) és a 8 órás készenlétnek köszönhetően akár egy triatlont is végigvihet anélkül, hogy a készülék lemerülne. A cseppálló távvezérlő gyűrűvel könnyedén válthat a zeneszámok között.

 



A zene szerelmeseinek

Mutassa ki érzéseit zenével. Az NWZ-A15 Walkman elegáns és praktikus, és a High Resolution Audio technológiának köszönhetően a dallamok kristálytiszták. A Walkman 16 GB belső memóriával rendelkezik és a beépített digitális erősítő technológia S-Master™ HX csökkenti a zajt és részletgazdag hangzást biztosít. A DSEE HX™ technológia élettel tölti meg a zenét, és akár fel is skálázhatja High-Resolution Audio fájlokhoz hasonló minőségűre. Emlékszik még arra az időre, amikor kazettán hallgatta a kedvenc számait? Milyen szép gesztus lenne kedvesének egy NWZ-A15 Walkman-t ajándékozni a kedvenc romantikus zenéivel.

A hangzás szerelmeseinek

A Valentin-nap csakis együtt eltöltve az igazi, viszont mindenkinek szüksége van egy kis időre, amikor egyedül maradhat kedvenc számait hallgatva.

Az MDR-XB450AP Extra Bass fejhallgatók az elfordítható hangsugárzó egységnek köszönhetően utazáskor is könnyedén tárolhatók. A vezetéken lévő távvezérlővel zenehallgatás közben akár hívásait is könnyedén intézheti. Fekete, fehér, piros éskék színekben kapható.

 



A stílusos MDR-ZX750BN fejhallgatóval zavaró vezetékek nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait Bluetooth® kapcsolat segítségével. Ebben a fejhallgatóban egyesül az esztétikum, a zajszűrő technológia és a praktikus csatlakoztathatóság. A Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően okostelefonjáról, táblagépéről vagy a számítógépéről kábelek nélkül hallgathatja kedvenc zenéit.

Az SRS-X2 és SRS-X3 vezeték nélküli hordozható hangsugárzók pillekönnyű súlya és kompakt kialakítása lehetővé teszi a beltéri, de akár a kültéren történő zenehallgatást is. Élvezze az intenzív és erőteljes hangzást a ClearAudio+ technológiának köszönhetően. A Bluetooth® kapcsolat lehetővé teszi az okostelefonról vagy táblagépről történő zenehallgatást, az NFC technológia segítségével pedig a beérkező hívásokat is fogadhatja.

A fényképezés szerelmeseinek

Az α5100 cserélhető objektíves fényképezőgép 24,3 megapixeles Exmor TM APS HD CMOS képérzékelőt és egy erőteljes BIONZ X processzort tartalmaz. 180°-ban kihajtható LCD érintőképernyőjének köszönhetően könnyedén készíthetőek selfie-k, a beépített Wi-fi és NFC csatlakozás használatával pedig a képek azonnal megoszthatóak okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

 



A DSC-RX100M3 kompakt fényképezőgép beépített OLED képkeresővel, ZEISS® T bevonattal és BIONZ X processzorral rendelkezik. A sokoldalú ZEISS® objektív, az 1.0 típusú érzékelő és a különösen gyors processzor gyenge fényviszonyok mellett is lenyűgöző minőségű nagy látószöges felvételkészítést tesz lehetővé, így mindig olyan képet készíthet, amilyet szeretne.

A kalandok szerelmeseinek

Szerelme nem egy otthonülő típus? Lepje meg egy Sony akciókamerával, biztos örülni fog neki.

A HDR-AZ1VR Action Cam Minit kis méretének (csupán 63 gramm) és könnyű, cseppálló készülékházának köszönhetően bárhová magával viheti. 11.9 megapixeles, Exmor R® CMOS érzékelőt és ultraszéles 170°-os ZEISS Tessar lencsét tartalmaz. A továbbfejlesztett SteadyShot képstabilizáció kompenzálja az elmosódottságot és tiszta, éles képeket biztosít. A Live-View távvezérlővel a csuklójáról irányíthatja az akciókamerát. Fehér színben kapható.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09