Kibővült a Vodafone Iroda szolgáltatás

forrás: Prím Online, 2015. február 23. 16:31

A Vodafone Magyarország vállalati, valamint kormányzati ügyfelei számára virtuális alközponttal és interaktív hangmenü szolgáltatással (IVR) bővítette ki a 2014 őszén bevezetett Vodafone Iroda szolgáltatást, így számukra teljes körű telekommunikációs megoldást kínál.

Kibővült a Vodafone Iroda szolgáltatása. Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy az új szolgáltatással a vezetékes számok megtartása mellett költözhet be a mobiltechnológia az irodákba, a vezeték nélküli világ által kínált minden előnnyel és kényelmi szolgáltatással. Mint mondta, a kibővült Vodafone Iroda szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a meglévő vezetékes telefonszámaik megtartásával valamennyi telekommunikációs szolgáltatást egy szerződéssel, egy szolgáltatótól, a Vodafone-tól vehessék igénybe, miközben a már ismert telefonszámaikra érkező hívások a megszokott módon kezelhetők maradnak. 
 
További előny, hogy az ügyfél asztali telefonjai és mobil telefonjai egymást 0 Ft-os percdíjjal hívják. Természetesen fax fogadására is van lehetőség a megszokott vezetékes számon, azonban a költséghatékonyság jegyében e-mail formában.
 
A Vodafone alközponti szolgáltatása az ügyfél vezetékes és mobil központi számaira érkező hívások cégre szabott, professzionális kezelését látja el, az ügyfelet terhelő beruházás nélkül. Az ügyfél telephelyén alközpont nincsen, minden alközponti szolgáltatási funkció a Vodafone központi eszközein fut és a szolgáltató felügyelete alatt van.
 
A Vodafone alközponthoz tartozó mellékek az ügyfél igényei szerint nemcsak hagyományos mobil telefonok, hanem Vodafone asztali telefonok is lehetnek. A céges zárt csoportba tartozó telefonok egymást rövid hívószámon is hívhatják és bármely mellék közvetlenül is hívható.
 
Az alközponti szolgáltatás nemcsak fejlett híváskezeléssel, hanem interaktív hangmenüvel is rendelkezik – az ügyfél számára testreszabott módon. Az előfizető központi telefonszámára érkező hívásokat automata híváskezelő fogadja, hangbemondással. Az interaktív (vagy nyomógomb-választásos) hangmenü  használatával a központi hívószámra egyidejűleg akár több egyidejű hívás is érkezhet, amelyek kezelése azonos időben történik. A beérkező hívásokról a rendszer hívásnaplót készít, amelyet az ügyfél internetes felületen ér el.
 
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09