Debrecenben nyílt meg Magyarország első vidéki Samsung Experience Store-ja

forrás: Prím Online, 2015. március 7. 09:30

A Samsung március elején Debrecenbenmegnyitotta első vidéki Experience Store üzletét. Az üzletben az értékesítés mellett teljes körű szerviz is várja a fogyasztókat. A Samsung mobil és képalkotási készülékeinek teljes termékportfóliója, valamint a készülékekhez tartozó kiegészítők széles választéka is elérhető. 

A Fórum Debrecen Bevásárlóközpont -1. emeletén lévő, 190 nm-es Samsung Experience Store nemcsak egy egyszerű értékesítési pont, ahol a készülékek és kiegészítők forgalmazása történik, hanem egy olyan 40 nm-es szervizközpontot is magába foglaló üzlet, ahol a Samsung megfelelően képzett szervizes kollégái a helyszínen megjavítanak minden olyan készülék meghibásodást, amelyhez biztosított a szükséges technikai háttér. Az üzletben az értékesítésen és szervizszolgáltatásokon túl olyan plusz megoldások is elérhetőek, mint a kiterjesztett garancia vásárlás, és a kisgyermekkel érkező szülők számára is gondoskodtak a szórakoztatásról, hiszen a táblagépekkel felszerelt gyermek sarokban a várakozási idő alatt is kellemesen telik az idő. A gyerek sarok mellett további újdonság a 12 nm-es #coffee kávézó is, amely Magyarországon egyedülálló kezdeményezés.

 

. 

Az új, debreceni Samsung Experience Store-ban a Samsung teljes okostelefon, táblagép és fényképezőgép portfóliójával és egyedülálló nyitási akcióval várja az érdeklődőket. Minden vásárló, aki Galaxy A3 vagy Galaxy Tab S 8.4 készüléket vásárol egy 20.000 Ft értékű utalvánnyal lehet gazdagabb, míg Galaxy A5 vagy Galaxy Tab S 10.5 készülékek vásárlása esetén a felhasználók egy 30.000 Ft értékű utalványt kaphatnak ajándékba. A promóció időtartama 2015. március 2-8. között tart, az utalványok pedig 2015. március 31-ig válthatók be.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50